Orion magnót USB-n milyen fájlnevekkel kéne etetni?

Figyelt kérdés

Orion magnónak a bele dugott pendrive-on milyen fájlneveket adjak meg, hogy az elsőnek szánttal kezdje a léjátszást?

A problémám ugyanis, ha 01 Track01.wav 02 Track02.wav 03 Track03.wav stb. neveket adok meg, a lejátszást az elsővel kezdi, de ha 01.wav, 02.wav, 03.wav... nevekkel látom el a fájlokat, akkor a hármassal kezdi.

Szeretném a legjobban leegyszerűsíteni, azért írtam ki a kérdést.

Orion OBB-17CD13 a típusa a magnónak

2020. aug. 29. 14:13
 1/6 Szirty ***** válasza:
100%

Ez inkább egy CD-s rádió, nem magnó.

De nem is lényeg.

Lehet hogy a lejátszást az az adathordozóra való másolás sorrendje alapján végi.

Próbáld ki azt hogy az üres adathordozóra abban a sorrendben egymás után másolod az anyagot ahogy a lejátszási sorrendet szeretnéd.

2020. aug. 29. 14:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Nekem is mindegy mi, egy avitt dolog új funkciókkal, szerencsére nem én használom. :-)

Köszönöm, úgy néz ki hogy beválik, de még az is működik, hogyha sorrendben nevezem át a fájlokat.

Gyalázat egy konstrukció, de ahogy elnézem nem is a fájl

utolsó módosításának dátuma a mérvadó. A Windows alatt hozzáférhető alap funkciókkal vizsgálhatatlan a fájloknak az a jellemzője amit mérvadónak vesz a magnó. Ezt szeretném én is látni. Melyik programmal és mit kéne nézni?

2020. aug. 29. 18:43
 3/6 Szirty ***** válasza:
100%

Mondom hogy szerintem az számít neki amilyen sorrendbe az adathordozóra került.

Pl. mert a FAT táblát olvasva az ott lévő file bejegyzések sorrendje szerint halad.

A file dátum nem feltétlen mérvadó a fenti sorrendet illetően.

2020. aug. 29. 18:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazad van, rájöttem hogy tényleg a rámásolás sorrendje a mérvadó.
2020. aug. 29. 19:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy CSAK AZ.
2020. aug. 29. 19:03
 6/6 Szirty ***** válasza:
Igen. Én is úgy értettem.
2020. aug. 30. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!