Orion házimozi bekötése pc-tv-re?
Sziasztok.
Kinéztem egy orion házimozit amit pc re és tv re szeretnék rákötni úgy, hogy ne kelljen átdugdosni.
A kérdésem annyi lenne, hogy a képen látható 2ch audio in csatlakozókraa teszek két rca-jack kábelt, egyik a pc-be másik a tv-be, és meg is oldottam?
Nem lényeg az 5.1 hangzás, csak minden hangszóró szóljon ami rá van kötve.
Sztereó audió bemenetek 2.0
Attól függetlenül ugyanúgy szólni fog a mély láda is, igaz?
1 db sztereó Jack-RCA kábellel kalkulálhatsz szerintem. Egyszerre csak egy L/R bemenet választható valószínűleg: vagy-vagy. De majd keress rá a PDF leírásra.
Másik bemenetre köthetsz telefont is vagy bármit.
A "házimozi" menüjében pedig általában be lehet állítani, hogy a 2.0 jelet kiterjesztheti 5.1-re, ha szeretnéd. Ezt bizonyára nem kell mondani, hogy nem lesz valós 5.1, csak mégis szól.
Ha négy aktív bemenet lenne, az 4.0 lenne, de ilyen nem szokás.
---------
4.0 rendszert én használok az érdekesség kedvéért, de az másképp megy: 2 db független sztereó végfok van, elől két nagyobb, hátul két kisebb sugárzóval.
PC-n a PotPlayer vagy hasonló beállítható, hogy az 5.1 videókat átkeveri 4.0-ra, így megy ki az erősítőkre, 2 db jack kimenetről.
Most látom, előbb átsiklottam rajta, hogy te is külön akarod a másikat.
Csak majd arról sem árt meggyőződni, hogy a TV-kimenetek vannak-e, ugyanis manapság RCA input szokott lenni általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!