Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik Apple Watch éri meg...

Melyik Apple Watch éri meg jobban?

Figyelt kérdés

4 és 5 között variálok. Alumínium, 44 mm és Space gray színben.

Az 5 előnye lenne az Always-on display, a kétszer akkora tárhely (16 GB helyett 32 GB), és az iránytű, plusz az egy év további szoftveres támogatás.

Abban is variálok, hogy elég lenne-e a "sima", vagy jobb lenne-e a cellular változat?

Valaki szerint érdemes lenne megvárni a 6-ot, hogy lejjebb menjenek az árak. Mennyivel mennének lejjebb (mennyivel ment le tavaly, amikor kijött az 5?)?

Illetve megérné-e a stainless steel változat az alumíniummal szemben? Ott viszont - ha jól tudom - csak cellular van.

2020. aug. 14. 07:03
A kérdező szavazást indított:
4 (Wi-Fi)
5 (Wi-Fi)
4 (LTE)
5 (LTE)
4 (stainless steel)
5 (stainless steel)
6 (vásárlás)
6 (várakozás a 4 és az 5 árcsökkenése végett)
23 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Series 6 után le fog menni az ár, bár nem sokkal, mivel értékálóbb az Apple termékek, lásd az IPhoneokat..használt iPhonet te még 100K körül is el tudod adni...
2020. aug. 14. 07:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sztem 5 lesz az arany közép út ha kijön a 6. Kijavították az 5 nél a 4 problémáit és a 6 az eddigi hírek szerint nem igazán fog többet tudni.

Stainlessre fölösleges költeni mert 2x drágább és az aluminium is elég strapabíró.

LTE hez meg e-sim kell, azt pedig csak a telekomnál tudsz szerezni, alapvetően úgy is nálad van a telefonod szóval nem hiszem hogy megéri.

2020. aug. 26. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát kijött a 6, véroxigénszint-mérés, illetve az Always On Display fényesebb, ha süt rá a nap. Ez a két LEGFŐBB újdonsága, ha neked megéri a felárat , akkor egy szuper választás lesz, egyéb esetben inkább 5! :) Bár mivel az 5 eredeti árán jött ki a 6 (159.990Ft), így elgondolkodtató lehet.
2020. szept. 17. 20:58
 4/4 anonim válasza:
Szia! Nemrég kijött az SE és szerintem az a legjobb megoldás. Az ára is elfogadható és sokat is tud. Szerintem gondold meg.
2020. nov. 4. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!