Megéri ez a laptop?

Figyelt kérdés

Új laptopot szeretnék venni, amin -ha nem is hiper szuper, 1 millió forintos asztali gép szintjén - de lehessen játszani, ne legyen olyan probléma, hogy valami ne fusson.

[link]

ezt néztem ki, elvileg most 20%os 0 thm-re is adják.

Megéri szerintetek ennyiért ez a gép? Vagy hasonló árban (300k-ig) tudnátok mást ajánlani?

2020. aug. 11. 21:29
 1/7 A kérdező kommentje:
20 hónapos, 0%-ot akartam írni :D
2020. aug. 11. 21:29
 2/7 anonim válasza:
8gb memória nem kevés? amúgy a prohardver fórumban kérdezz utána.
2020. aug. 11. 21:40
 3/7 A kérdező kommentje:
igen, azt én is keveseltem, bár az már tényleg pár ezres művelet, hogy belerakassak mondjuk még 8-at, úgy meg már tökéletes szerintem
2020. aug. 11. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha csak napi 30 percet játszol rajta, megteszi pár évig, többet játszva talán 1-2 év s kuka...laptop nem játékra való...
2020. aug. 12. 08:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Miert menne tonkre? Nekem most egy lenovom van, ami nem is gamer, es volt, hogy napi 8 ora jatek is ment rajta (persze nem minden nap, de mondjuk nyaron sokat), es mar 5 eves, mukodik
2020. aug. 12. 14:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem lehet rajta rendes szellőzést csinálni, azért. És ha kinyitod (garisat nehogy), és megnézed, milyen belül... KB direkt úgy van kialakítva, hogy fostartály a "hűtés", hogy ~3 év után dobhasd ki. :D
2020. aug. 12. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

5

Bocsánat, ha semmi hardvert nem igénylő játékra gondoltál, igazad van, de ami megizzasztja, attól krepál be s jöhet a reballozás...

2020. aug. 12. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!