Melyik jobb játék a ps3 vagy a wii nintendo? És miert jobb?
Ehhez a blu-ray/ csak dvd vitához hozzászólva:
Nem tök mind1, hogyha úgyis fel lehet másolni a játékot a HDDre? HA jól tudom, akkor a boxban 12x dvd meghajtó van, aminek a sebessége 16 MB/s, ezzel szemben a ps3 2xes blu-ray meghajtója 9MB/sel képes másolni, tehát kiveszed, beteszed a dvd-t és ugyan ott vagyunk.
A wii az inkább a casual gémereknek való, a ps3 pedig a komolyabb játékosoknak, nem ugyan az a célközönség.
A movehoz pedig hozzászólva:
Egy Wii koppintás az egész és ahogy megnéztem a casual gameket a movehoz, hát nem vmi nagy a grafika, szinte mind wii-n, csak annyi a különbség, hogy amíg wiire van 2343242 játék, addig movera lesz 20db, aminek a többsége megint csak koppintás.
Ha meg annyira a 2 konzolt akarjátok összehasonlítani, akkor nézzétek meg az eladási adatokat, az nem hazudik:)
Aki azt mondta, hogy x360-ra is ki fognak jönni 3D-be, az egy f.szkalap.
Nem úgy értem a 3D-t, hogy nem oldalnézetes, hanem úgy, hogy térhatású.
Az x360 meg k.rva gyenge a 3D-hez, még a ps3 is épp hogy elbírja 720p-ben a játékokat.
Filmeket is csak úgy tudja 1080p-ben 3d-ben adni, hogy közben kicsit szarabb a hang, xbox-on meg kicsit sem indul el.
Úr isten! Xbox? miaz egy rakat szar a ps3 hoz képest
sok 10 éves kis szaros akiknek xbox-lyuk van azt sem tudják miaz a ps3 meg hogy blu-ray van pár olyan mai játék amit az xbox már alig tud kitolni míg a ps3 vígan ja meg a 3D támogatás + egy példa az xbox ban 4 magos proci van a ps3-ban 8 ha nem hiszed olvass utána
Elozo
Teves info, boxba 3 magos proci van, ps-ben meg 7+1 tartalek.
Amugy igazad van, ps3 tenyleg jobb, de nem az a +5 mag miatt, hanem ezer masik ok miatt
Bar a kerdesben boxrol szo sincsen, nemtom miert beszelunk rola
10/18-nak IGAZA VAN!
Gondoljatok már bele,hogy a blu-ray kb 25GB, a Boxé meg 8GB kb! És ha egy játék igényel mondjuk 20GB-ot,akkor mit csinál a Microsoft??? Nem kell összezsúfolni az adatokat ps3-ra,míg 360-on összezsúfolják..!
Gondoljatok már bele! Egy kisebb szobába nehezebben fér be egy szekrény,mint egy nagyobb szobába!
És a tömörített verziók általában rosszabbak!
Én nem vagyok ps3 fan,egyébként Wii-m van,de hogy a 3 konzol közül a legerősebb a ps3,az holtbiztos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És még valami! Az tény,hogy a másik két konzolnak jobb a grafikája,de a Wii grafikája sem sz@r! Azért ennyit tisztázzunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!