Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik jobb játék a ps3 vagy...

Melyik jobb játék a ps3 vagy a wii nintendo? És miert jobb?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 12:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

PS3 az komolyabb cucc, és teljesen másabb, mint a wii, mert a wii ugye ilyen érzékelős.

De már itt a ps move, ami ugyanaz kb mint a wii, tehát érzékelős, és 1000x jobb grafikával bír mint a wii, csak ugye ez plusz pénz.

Wii-t lehet törni, ps3-ra csak eredeti játék van, de ha van pénzed akkor inkább ps3+move.

2010. aug. 4. 16:16
 2/19 anonim válasza:
wii szart sem ér szerintem
2010. aug. 5. 14:49
 3/19 anonim válasza:

Ha PS és WII között kellene választanom akkor PS3 sokkal többet tud és a grafikája is sokkal szebb + Blu-Ray disk lejátszó

De ott van az Xbox 360 grafikája mind a 2 konzolétól szebb és ott a Kineckt ami 10000x jobb mint a PS3 move vagy a Wii motion capture....

2010. aug. 5. 14:52
 4/19 anonim válasza:
második vagyok neked csak azért tetszik az xbox 360 grafikája mert nem tellik neked ps 3-ra,ne is akard nekem bemesélni hogy xbox 360 jobb!!!sokkkal erősebb gép a ps 3 mert van benne blu ray!!és egy filmet sokkal jobb minőségben lejátszik mint egy dvd.Sokan nem tudnak érvelni.Mert akinek xboxa van az azt mondja hogy az jobb de ez tévedés
2010. aug. 5. 15:04
 5/19 anonim ***** válasza:

14:52

Kicsivel sem jobb a grafikája boxnak, sőőőt.

Csak te is egy xboxos tag vagy, aki mindenáron meg akarja védeni a szeretett konzolját, de akkor is f.szságot beszélsz.

PS3-ra már 3D-s játékok is készülnek (Crysis 2, Killzone 3, később még több is lesz), xboxon nem, mert az nem bírja, tehát ps 1000x erősebb gép=jobb a grafikája.

Kinect az meg teljesen más cucc, az inkább az ilyen "laza gémereknek" való, inkább ilyen családi fun lesz, nem az az igazi hardcore.

2010. aug. 5. 17:34
 6/19 anonim válasza:

3.vok

Igen telik PS-re de sokkal többet érsz a XBoxal a grafikája igen is szebb, Videók: http://www.youtube.com/watch?v=Iirc2KlBfBU

http://www.youtube.com/watch?v=pyXUm2IVZgY

http://www.youtube.com/watch?v=9N1qHOHsN4E&feature=related

mind a 3 videóban az Xbox garfikája szebb...Blu-ray-el meg szart sem érsz mert egy Bluray disk nagyon drága és még nincs is annyira elterjedve...És úgy tudom már Xboxra is van 3D játék mert a Batman Goty verziója is 3D és nagyon jó...Xboxra sokkal több játék van mint PS-re...Ja és ezek a játékok amit mondtál biztosan kifognak jönni X60-ra is 3D-ben

2010. aug. 9. 19:09
 7/19 anonim ***** válasza:
Na, hát én semmi különbséget nem látok a kettő között, egyedül azt, hogy máshogyan mennek az embik és más szögből kamerázzák. De nekem mind egy, veszekedjetek csak a semmin, és kitartok a Wii - m mellett. :D Egy Wiißuzi
2010. aug. 10. 17:31
 8/19 anonim ***** válasza:
az hogy a ps3 erősebb mint az xbox360 az csak marketing, ugyan az a játék van xboxon mint psen csak blu-rayen kissebb a tömörítési arány ezért lassabban is tölt
2010. aug. 19. 12:41
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem van mind kettő PS3-xbox360 és xbox-nak jobb a grafikája!
2010. aug. 19. 13:15
 10/19 anonim ***** válasza:

Figyelj! Ne mondjátok azt hogy a Blue-ray lejátszó semmit sem ér... mert van egy Final Fantasy nevezetű Xbox360 játék, ami ugye Ps3 is megjelent, míg Xbox360 több DL DVD lemezen adták ki, PS3 csak 1 Blue-ray lemezt adtak hozzá!

Szóval 1-2év múlva már talán a legbrutálisabb játékok már a 1 DL DVD lemez tömörítésével se fog ráférni, mig a PS3 blue-ray lemeze röhögve fog ez ráférni!

2010. aug. 19. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!