Melyik játékot vegyem meg PS3-ra? Nem tudok dönteni, hogy méket vegyem meg. Melyik éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Kaptam pénzt és van 3 játék amit kinéztem de csk 1-et vehetek meg : Lost Planet 2 , Uncharted 2,Bayonetta.
Szerintetek mék a jobb mert nekem mind1ik bejön.
2010. aug. 4. 03:16
2/6 anonim válasza:
Uncharted 2, ez egyértelmü!
A legszebb játék jelenleg(VGA 2009), nagyon jó történettel és játékélménnyel, a multija pedig hab a tortán!
A világ 6. legjobb gameje, 96 %-kal(gamerankings.com)!
Platinum kiadásban már van 6500-ért, bontatlanul!
3/6 anonim válasza:
Uncharted 2 történetröl csak annyit hogy azt olvastam hogy Hollywood filmeknél jobb!
4/6 anonim válasza:
Igen, uncharted 2 tényleg k**va jó, de biztos van olyan ember, akinek nem tetszik, ezért töltsd demot, erre van a ps store.
A legtöbb játéknak van demoja, gondolom az egyik legjobb/leghíresebb játékot nem hagyták ki.
5/6 anonim válasza:
Viszont ha a 2-t akarod megvenni akkor gondolom 1-el már játszottál, tehát demo sem kell.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Akkor mindenképp Uncharted 2.Jó sokan mondják rá hogy nagy élmény.
2010. aug. 5. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!