Ipad Pro (2020) 128 GB egyetemre?
Megéri 128 GB-osat venni?
Tanulásra illetve egyetemen szeretném használni mert a laptopom elég nagy illetve nehezebb is.
Van normális laptopom, de mivel bejárós leszek így azért helyet foglal plusz ugye súlya is van (még ha nem is több kiló).
Ezért gondoltam ipadre, mert minden egy helyen lenne.
Igazából nem feltétlen ragaszkodok a prohoz. Mert csak tanulásra kéne, amihez valószínűleg a sima illetve az air is megteszi.
Én iPad airt használok + apple pencilt. Jegyzetekhez, vizsgákra készüléshez baromi jó mert pl az előadások PDF eiből kiszedheted a képeket és hozzáírhatod amit akarsz.(GoodNotes,Notability) Nekem van hozzá billenytűzetem és egerem is ha olyan órám van aminél szükséges. Nekem bevállt.
Csak akkor nem ajánlom ha infós képzéseken veszel részt, mert programozni nem igazán lehet rajta. Kb minden mást meg lehet rajta csinálni amit egy laptopon. Nézz körül youtubeon egy csomó tipp van h hogyan tudod a leghatékonyabban az ipaded használni egyetemnél.
#2 es válaszára: Az h más béna és nem találja meg a megfelelő alkalmazásokat az az ő baja. Papíron jegyzetelés meg egy nagy szívás, csak az első egyetemi évemen volt egy kupac füzetem. Azokba keresni, javítani baromi nagy szívás, arról nem beszélve hogy nehéz és ha rossz füzet van nálad akkor 2x szívsz. Laptopon jegyzetelni hasonlóan kényelmetlen, ha nem vagy gyorsíró akkor nem fogsz tudni lépést tartani az előadóval, gyakorlatok többségénél meg be se viheted.
Kérdező kérdésére: Nekem 64gb ipad air 3 mam van kb kijövetele óta használom és az egyetemi cuccok kb 2Gb-t foglalnak összesen,szóval nem hiszem hogy megtöltenéd a 128-as tableted. (Legrosszabb esetben google drive/icloud)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!