Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen monitort vegyek Ps4-hez?

Milyen monitort vegyek Ps4-hez?

Figyelt kérdés

Nagyon sok cikket videót megnéztem, de nemhogy előrébb lennék, hanem mégjobban összezavarodtam.

60hz vagy 144hz?

Full HD vagy 2k?

Milyen paneles legyen?

Esetleg jobban járok egy hasonló méretű tv-vel?

Köszi a válaszokat 🙂

Még annyi hogy max 80 ezret szánok rá.

2020. júl. 28. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:

PS4 vagy PS4 pro?

144hz értelmetlen a mostani generációs konzolokon, tudtommal még a pro sem támogatja.

Sima PS4 nem támogat fullHD+ felbontást csak a pro.

Tehát a mostaniak alapján 1080p 60hz. Hamarosan kijön az új generáció annál esetlegesen változhatnak ezek de még nem tudni hogy azok mit fognak pontosan tudni, ha azt tervezed h váltassz arra akkor várjál még.

Egyébként TV vs monitor. TV-k általában olcsóbbak és okos funkcióik is lehetnek ami egy nappaliban nem jön rosszul, viszont általában a válaszidő jóval rosszabb mint egy monitornál. Casual játékoknál nem igazán fogod észrevenni.

Panelek közül IPS el jársz a legjobban, VA panelnek nincs sok értelme, hacsak nem akarsz olcsóbban magasabb hz számú monitort venni.

2020. júl. 30. 14:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

PS4 slim ami van nekem.

Tehát akkor Ips panel, full HD 60hz, ezeket fogom nézni 🙂

Még annyi, hogy max 24" vagy nagyobb is lehet?

Full HD elvileg kockasodik nagyobb méretben, ez igaz vagy nem annyira vészes?

2020. júl. 30. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondolkozhatsz úgy is, hogy hamarosan jön a ps5 és vegyél előre egy jobb monitort (tv-be gondolom egy vagyon lehet a 144hz-es)

"Full HD elvileg kockasodik nagyobb méretben, ez igaz vagy nem annyira vészes?"

Hát ha nem 2 centiről játszol szerintem nem vennéd észre

2020. júl. 31. 07:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen sokat segítettél :)
2020. júl. 31. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!