Otthoni hobbi dj célokra/ zenehallgatásra keresek hangfal párt magamnak. Aktiv monitor párra gondoltam, szükségem lenne egy hozzáértő tanácsára is, hogy mit vegyek?
Nem tudom, mihez akarod passzítani, komputerhez, vagy valamilyen lejátszóhoz?
Ha komputerhez, akkor eléggé számít a hangkártya, ha integrált az alaplapra, akkor az elég vacak minőséget ad, mert mindig a gyenge láncszem szabja meg a végeredmény minőségét.
Az Alesis Elevate 4 szépen néz ki, de szerintem a hangja már nem annyira jó, ettől a cégtől az Elevate 5 MKII típustól érdemes vásárolni, bár az már kicsit többe kerül.
Figyelmedbe ajánlom az Edifier aktív hangfalakat, tőlük az 1700 Bt típustól érdemes vásárolni, ez már Bluetooth-os is, egyetlen gond vele az, hogy nagyon hullámzik az ára, gyakran fel-felmegy akár hatvanezerig is, bár annyit azért nem ér meg szerintem, abban az árban van már jobb vétel is, én tavaly nyár végén 35000 Ft-ért vettem, azt már nagyon is megéri, ha van türelmed várni egy kicsit, akkor lemehet ennyire még, mert már többször előfordult tavaly.
Esetleg a Samson Media One M50, bár ennek nem tudom az aktuális árát, de ilyesmi lehet és sokkal jobb annál, amit néztél, sőt, az Edifier 1700Bt-t is erősen megközelíti, talán el is éri a színvonalát.
Megnéztem az Edifier 1700Bt árát, sajnos most 53000 Ft, pedig pár napja még negyven körül volt, mondom, ez ilyen cucc.
Így most drágább, mint az Edifier 2730DB, pedig az jobb a leírások szerint, minden paraméterében, magam sem értem ezt az áringadozást.
A linkben alul az árdiagrammnál megnézheted, hogy igazat beszélek
Ha az alábbi két párost kellene összehasonlítani ki melyikre tenné a voksát
Mackie CR4 vs. Alesis Elevate 5 mkii ?
Ha még érdekel, nézd meg ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!