Hangfalnál mit jelent a 2.7?
Figyelt kérdés
ismerősöm ilyen hangfalat keres, de én nem tudom hogy ez milyen mértékegység.vagy hogy ezt hogy lehet mérni?2020. júl. 27. 12:56
1/5 anonim válasza:
Vagy 2.1 lesz az - egy sztereó hangfalpár (ezért 2) kiegészítve egy (ezért .1) szubbasszus mélyládával.
Vagy lehetséges, hogy ez egy impedancia-érték, vagyis hogy 2,7 Ohmos a hangfal impedanciája (csak angolszász területen a tizedesvessző helyett tizedespontot használnak, ezért 2.7) - mint például ennél a Sony házimozinál:
2/5 anonim válasza:
Nem inkább 7.2 akart lenni? Olyan van, 2.7-et még nem láttam. Amúgy azt jelenti, hogy hány hangszóróból áll a rendszer. Az első szám a rendes, a második a mélyhangszórók darabszáma.
3/5 Szervizmérnök úr válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!