Mit jelent egy hangfalnál az a tulajdonság, hogy harapós?
Figyelt kérdés
A Mackie családra mondták ezt.
2019. aug. 24. 09:59
1/8 anonim válasza:
Elvarázsolt hifis hülyék mondanak mindenféle nevetséges dolgot, amit ő épp beképzel a fejébe.
2019. aug. 24. 10:08
2/8 anonim válasza:
Gondolom azt, hogy nyers, érces, ezzel együtt tolakodó a hangkaraktere. Nekem volt ilyen karakterű hangfalam, így belegondolva illett volna rá, hogy harapós, de nekem eszembe nem jutott ezt a szót használni. Eddig.
2019. aug. 24. 12:58
3/8 anonim válasza:
#na megint egy laikus... Aki nem ért meg egy művészetet, az miért foglalkozik vele? A hifizés a zene minél valósághűbb reprodukálása. Gondolom műanyag pc hangfalnál nem jutottál messzebb...
2019. aug. 24. 17:08
4/8 A kérdező kommentje:
Akinek volt ilyen hangfala, második vagy harmadik például, nem tudnátok mutatni egy olyan zenét ami alapból ilyen?
2019. aug. 25. 19:37
5/8 anonim válasza:
# 3 Nem tudom, melyikre reagáltál, a #1 hozzászólás írója szerintem már akkor épített Hifi-erősítőket, amikor te még meg sem születtél.
A Hifi-magazint frissen olvasta, a nyomtatás után.
Ennyit a "laikusságról".
Csak tudod, vannak emberek, akik ismerik a fizikát, elektronikát, mélyebb szinten.
És vannak a Hifisek...
2019. aug. 25. 19:47
6/8 anonim válasza:
#5, gondolom te vagy az 1-es, ha már ugyanaz a százalékotok, és ennyire véded. :'D
Egyebként meg a fizika semmiben nem gátolja a minőségbeli és karakterbeli különbségeket, sőt, ponthogy megmagyarázza, és ezzel egy épeszű fizikus, műszerész, vagy elektronikában jártas ember sem ellenkezne. Csak egy született kötekető, aki bármi idiótaságot képes kitalálni csak azért, hogy ellentmondhasson egy általa megvetett réteg tagjainak.
Arról nem a hifisták tehetnek, hogy nem hallod a különbseget hang es hang között. A hifimagazin olvasása meg nem tesz szakemberré, és egy erősítő megépítéséhez szükseges kepesség sem vonja magával a "vájtfület".
2019. aug. 25. 22:36
7/8 anonim válasza:
Ja, és csak hozzátenném, hogy számtalan olyan eset van, amikor annyira egyértelmű a karakter vagy a minőségbeli különbség, hogy egy félsüket, vagy egy fogyatékos is meghallaná, és ezt te is tudod jól, szóval lényegében te anonym fórumon való kreált vitákkal szórakoztatod magad.
2019. aug. 25. 22:41
8/8 anonim válasza:
Szerencsére Mozart ilyen fasságokkal nem foglalkozott. Beethoven se. Eszterháziék házi DJ-je, Haynd se. A többi se.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!