Milyen hangszóró lenne a legmegfelelőbb?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy NAGYON hangos, jó minőségű, hordozható, Bluetooth-al működő hangszórót. Nem épp a kis kézi hangszórókra gondolak, hanem a nygobb fajta, de hordozható típusra. Néztem BOSE-kat, JBL-eket, stb de nem vagyok jártas az ilyesmiben. Olyan 200-250 Euro értékben maximum. Lehetőleg legyen strapabíró (természetesen nem dobálni fogom).

Aki tud, esetleg linkeljen be egy típust, ajánljon olyat ami bevált

2020. júl. 25. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
2020. júl. 26. 00:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon hangos és hordozható:

https://www.youtube.com/watch?v=f-kfhUVg4MM

Ok, nyilván nem komolyan gondoltam :)

2020. júl. 26. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:

2#

Na ez már elég jó bulihangulat csináló.

El is tudnám képzelni,a lakótelep közepére beállva vele.

Majd a nyolcadik sör és a harmadik korsó boros-kóla után nyomatnám vele a Dubsteppet,és közben a lakóknak mutogatnám,hogy na ezt figyeld,meg azt figyeld mekkorát szól,meg milyen mély..

Huuhúú.

2020. júl. 26. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha hangos kell, jó minőség, és ennyiért.. Akkor a JBL-t, BOSE-t felejtsd el, ezek inkább divatmárkák. Inkább nézegesd a Harman/Kardon termékeit. Én a Harman/Kardon GO+ Play-t ajánlom, elég hangos, és olyan mélyeket ad, hogy remeg tőle a ház, és mivel Harman, ezért nem csak hangosan fog szólni, hanem a hangminőség is kiváló. (kb. mintha egy mélynyomó lenne a szobámban) Pár hónapja nekem is volt ilyen agymenésem, hogy kell egy bluetooth hangszóró, aztán jbl-t akartam, de szerencsére itt lebeszéltek róla, és inkább megvettem a Harman-t, bár elég szkeptikus voltam. Viszont örülök, hogy ezt vettem inkább, szóval én nagyon ajánlom :)
2020. júl. 27. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!