Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ajánlanátok egy jó laptop-ot...

Ajánlanátok egy jó laptop-ot 100.000 körül?

Figyelt kérdés
Nincsenek nagy elvárásaim a laptopal kapcsolatban, leginkább a munkámhoz kellene (Excel,Word) de néha lazítás képen szeretek "gamelni" ha valaki tudna ajánlani és linlet is küld esetleg megindokolja hogy miért azt. Előre is köszönöm azoknak akik értelmes választ írnak :)

2020. júl. 24. 14:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látom másnak nincs semmilyen javaslata, csak arra képes, hogy eltalálja a a piros X-et. Szánalmas. Erre is jöhet, semmi gond, gyűjtöm. Ott jobbra lent a gyengébbek kedvéért, ha anyuci megengedi...
2020. júl. 24. 17:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11

Javaslom írja be a googleba, 100.000-ért laptop, abból válogathat.

A játéka gépigényét a google megmondja neki, aztán összeveti a kereten belüliekkel...most erre mit írjanak, minden 100e ft értékű laptopot listázzanak e kérdésre...

Vegyen rózsaszínűt, ha ennyire mindegy...elmegy a boltba s levesz egyet a polcról, gyakorlatilag egy kutya mind, 1 éves akkuval, utána az kuka.A többi része még elpöfög egy ideig.

2020. júl. 24. 17:31
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

12

"most erre mit írjanak, minden 100e ft értékű laptopot listázzanak e kérdésre..."

Nagyjából ezt csináltam, mint írtam, az árukeresőben rászűrtem a 4GB RAM-ra, és a Windows-ra, ezekből kiválogattam a 100e Ft alatti márkásakat, 2 volt, ahogy írtam. Nem az volt a kérdés, hogy egy ilyen géppel lehet-e 60 fps-sel tolni a GTA 5-öt, hanem hogy hasznos volt-e a válasz. Ha pl. azt írtam volna, hogy vegyél inkább használtan, az kevésbé lett volna az, mivel nem ilyen tanácsot várt a kérdező, ha jól sejtem.

2020. júl. 24. 18:05
 14/15 anonim ***** válasza:
51%

13

Te vagy a 11-es is vajon....?

Miért nem fingik oda mindenki egy nick nevet már komolyan....

Ennyit szerintem ős is megtudott volna tenni, ha erőlködik;)

2020. júl. 24. 18:09
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
Igen, én vagyok... Igen, ennyit ő is megtehetett volna. Itt minden második kérdés olyan, hogy milyen telefont vagy notebookot vegyek... Azért nem teszem ki a nickem, hogy ne lehessen visszakeresni, ha pl. egy kevésbé szakmai kérdésre válaszolok egy másik kategóriában, mellesleg amikor regisztráltam, még szó sem volt nick kiírásáról, és benne van a születési évem :) Már javasoltam többek közt azt is, hogy a kérdésre válaszolók legalább egy sorszámot, vagy színt kapjanak az azonosítás megkönnyítése érdekében.
2020. júl. 24. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!