IPTV -régi Samsung TV - nincs hang. Hogyan állithatok a hangerőn?
A távirányítón a hangerő. gomb áthúzva
Tehát lenémitva, hiába változtatom meg, és szeretném feljebb venni, visszavált azonnal némitásba.
A volumengombok nem reagálnak.
Már bocs, én is voltam 30 évig olyan munkahelyen, ahol ügyfelekkel is foglalkoztam. mindig tisztelettel bántam velük, és lelkiismeretesen, becsületesen. Amit emlitettem ott egyszerűen, valótlanságot állitott az emberke, aki ki se jött a helyszinre. Nem volt hülyének nézve, ellenkezőleg engem gondolt hülyének.
Ezzel be is fejezném a témát, mégegyszer köszönöm,hogy ennyi idödet raboltam el. További sok sikert kivánok a munkádhoz, és a magánéletedhez is!
"én is voltam 30 évig olyan munkahelyen, ahol ügyfelekkel is foglalkoztam. mindig tisztelettel bántam velük, és lelkiismeretesen, becsületesen."
Az én munkaköröm is folyamatos ügyfélkapcsolattal jár, nálunk is lehetetlen az ilyesmi, még akkor is diplomatikusnak kell maradnom, ha az ügyfél habzó szájjal veri az asztalt.
És főleg nem hazudni.
Remélhetőleg a jelen piaci verseny a szolgáltatók közt kigyomlálja az ilyeneket.
Neked is minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!