Samsung t24c300-as monitor javítás(?)
Az említett monitort megcsapta az áram, utána nem kapcsolt be, bevizsgálták és azt mondták KO. Kaptam több pénzt, abból vettem is egy jobb monitort, azonban aki felmérte mondta, hogy vmit ki kéne cserélni és jó lenne.
Na most én szétszedtem (nem vagy tv szerelő, de egy kis affinitasom van a szerelgeteshez). Mikor bedugom akkor 10-et villog a standby led. A power supply board ép és jó. Vélemémeny a képalkotásért felelős panel ment tönkre. Légyszíves ajánlatok szakembert aki, precíz és viszonylag olcsó, lehetőleg Budapesten vagy Pest megyében éljen, vagy oldalakat is linkelhettek, ahol lehet venni direkt ehhez Samsung alkatrészeket. Tisztában vagyok vele, hogy egy újabb nem lenne annyi kínlódás és minimalisabban lenne drágább, de környezetvédelem, meg ha meglehet csinálni 20-30ezertert akkor az nekem megéri (jóval többet adtak, áldás szálljon rájuk).
Aliexpressen néztem olyan boardot, de nem találtam olyat sajnos. És ha mégis lenne akkor ott van az, hogy lehet h nem is az volt a baj...
Szóval ezért szeretném megnézni egy precíz, hozzáértő emberrel, de a szervíz az borzasztóan drágának találom és inkább magánszemélynek/kisvallakozonak adom oda a pénzem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!