Eladó Pokémon Platinum?
Facebook csoportban érdeklődj, vagy online piacokon.
Én White 2-t vettem netről, asszem Ebay-ről
Elkezdték kiadni a régi játékokat 3DS-re, kódként.
Nekem így lett meg a Diamond :)
Van rá remény, hogy hamarosan a Platinum is át lesz dolgozva.
Utolsó: szerintem te a Crystalra gondolsz, az teljesen más. Az a második generációhoz tartozik, és eredetileg Game Boy Color-ra jött ki, a Diamond/Pearl/Platinum pedig már a negyedik generációt képezik, és a kettővel későbbi gépre, a Nintendo DS-re voltak eredetileg.
Nem elég, hogy a Crystal (és a Gold/Silver, illetve a Red, Blue, és Yellow) Game Boyra és Game Boy Colorra voltak, aminek a játékaiból előtte is rengeteg volt elérhető 3DS-re, Nintendo DS játékokat pedig sosem lehetett rá letölteni, de sajnos a 3DS-t már nem is igazán támogatják. Nagyon kevés esély van rá sajnos, hogy bármit is ki fog még adni a Nintendo a gépre.
Diamond/Pearl megvannak, egyedül a Platinum volt az örök kimaradás. Nyilván annyira nem más, mint a DP, de jó lett volna kijátszani így eredetibe. :) Így már azt hiszem, hogy a ROM megoldás marad.
Egyébként kérdezősködtem csoportokban korábban, de sajnos nem reagált senki. Ez van. :D azért köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!