Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valaki tud segíteni hogy Xbox...

Segítsetek fontos kérdése:

Valaki tud segíteni hogy Xbox One os tud e játszani Xbox One S S el a GTA Onlineon?

Figyelt kérdés
Kérlek Segítsetek fontos lenne

2020. júl. 5. 19:29
 1/4 anonim válasza:
100%
Tud játszani. Ps-sel lennebaj
2020. júl. 5. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tudsz játszani.

Igazából nem nagy cucc:

- Megnyomod az xbox gombot..

- Meg keresed a friends/clubs (barátok/clubok) menüpontot..

- Ráirányítod a bal oldali gombot(amivel játékokban is tudsz menni előre,balra,jobbra,hátra) arra hogy keress valakit/find someone..

- Megnyomod az "A" betűt..

- És begépeled a nevét a jobb oldali stick segítségével.. (amit úgy kell hogy ráirányítod a sticket a betűre és megnyomod az "A"-t)

- Ha kész vagy megnyomod azt a gombot amin van 3 fektetett csík..

- Kiválasztod az add friend menüpontot.. utána egy "A"..

- És ha minden igaz már csak be kell állítani hogy a favorite friended legyen, sima friended... stb..

- Rányomsz arra hogy submit..

- A barátod elfogadja..

- És így már nem csak GTA-ban tudsz vele játszani hanem minden játékon ha meghívod Party-ba. Vaagy ha belép pl.: gta online-ba akkor csak annyit kell tenned hogy a barátok között megkeresed és rányomsz arra hogy join/belépés..

Remélem tudtam segíteni/jól navigáltam. :D

Mivel nekem Xbox One X-em van lehetséges hogy kicsit zavarosan mondtam de én is videóból néztem.

Jó szorakozást! :D

2020. júl. 5. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden ami Xbox One az ugyan abban a "rendszerben" fut.
2020. júl. 6. 09:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

#3-as!

Lehetséges h igazad van csak én egy régebbi videót néztem így azt gondoltam hogy az x-en és a sima one-on különböző a home screen és a beállítás "elrendezés".. vagy hogy is mondjam :D..

2020. júl. 6. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!