Xbox 360-nál mi az a PAL-50, és a PAL-60?
Csak itt egyes szirtik is összekeverik persze a dolgokat: amikor nálam betelik a pohár és valakinek a butaságait szóvá teszem, azt még el tudom fogadni, hogy bosszúból leminősítenek.
Ha pitiáner munka is, de legalább van valami értelme és én is tudtam előre, hogy ebből leminősítés lehet.
Azt viszont nem fogadom el, hogy a Gyakori Kérdések működése gyakorlatilag támogatja az emberi aljasság egyik kifinomult módját: a szakmailag korrekt válaszok leminősítését.
Őszintén szólva önmagában már az is felháborító, hogy itt is például a #2 válaszom tanúsága szerint a problémára rákerestem külföldi oldalakon, majd azt segítségként átadtam.
Mint más fórumokon is, az ember nem vár azért köszönetet, hogy hobbiból segít.
Az viszont nem elfogadható szerintem, hogy ezen az oldalon alattomos leminősítéseket kell eltűrni, mindenféle taknyos hülyegyerekektől, amelyek többnyire fel sem fogják a szakmai válaszom tartalmát.
Plusz még az oldal beépített elmebetegei, amik időről időre visszatérnek és gyakorlatilag minden hétre jut legalább egy idióta.
"Csak itt egyes szirtik is összekeverik persze a dolgokat"
Le tudnád írni pontosan hogy a szirtik mit kevertek össze, vagy a levegőbe ugatás ez, ahogy máskor is?
"Szirti" eleve a mindent kiforgató pióca szinonimája, aminek egyszerűen nincs jobb elfoglaltsága, mint mást folyamatosan bosszantani, aki pedig jóval többet tesz le itt az asztalra:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__toplista
Ezt írtam:
"PAL: analóg színkódolási eljárás
50/60 frekvencia, Hz (kép/mp)"
Melyik nem illik bele a világképedbe?
Megint terelsz, nem az volt a gond.
9. kényszeres szemtelenkedés például, az persze csak egy, a rengeteg közül.
Meg ahogy korábban is tisztáztuk, 20 év alatt rengeteg hülyét láttam már a neten, de amiket te itt levágtál, azok a szemét kiforgatások... Párját ritkítja.
Kiemelkedő a praxisomban, büszke lehetsz magadra!
10. hozzászóló piszkálódásaival kapcsolatban pedig megjegyezném, hogy más esetben főleg akkor szokott elmenni a kedvem a tudás megosztásától, amikor már szemtelenkedés van.
Meg amikor Szirti is van.
Csak egy emlékezetes példa, amikor az USB töltésazonosítás témájába is beleugatott, de hülyeséget hajtogatott egyébként, én meg azért sem magyaráztam el, hogy miről van szó. Mert ilyen kötekedők nem érdemlik meg.
Sajnos nincs más eszköz a kezemben, hiszen nagyon sokszor előfordult, hogy előbb tájékoztattam valakit, utána mutatta ki a foga fehérjét, hogy mekkora gyökér.
De a segítséget én meg már átadtam, azt visszavonni nem lehet. Pedig nem érdemelte meg.
Ismét egy klasszikus beszélgetés, ahol 15 válaszból 9 a válaszolók közötti civakodás.
Ez itt a Gyakori Kérdések!
Nem is bízom már benne, hogy ezen az oldalon nyugodtan el lehet tölteni az időt, mert ha nem Szirty piszkálódik, akkor mindig jön más, mindig vannak ilyen visszatérő agyalágyultak.
Ha névtelenül írok, akkor rendre azzal kell megküzdeni, hogy taknyos gyerekek néznek hülyének. Miközben ő beszél butaságokat, de engem ugat le.
Ha névvel írok, akkor is hülyének néz, plusz még elvakult pofák szemtelenkednek az emberrel, akik nem azt nézik, hogy hány embernek segítettem és mennyi tapasztalatot adtam át, hanem csak azt látja szelektíven, hogy őt megsértettem valamikor, mert kijavítottam a baromságait, tehát onnan kezdve ellenség vagyok.
Tényleg azon gondolkodom megint már napok óta, hogy nem kéne nekem itt zavarni ezeket a köröket, bár néha jó volt legalább azon röhögni, amikor a Szirty és a Sztrogoff egymást szívatják.
Mekkora könnyebbség, amikor egymás vérét szívják, nem pedig velem vitatkozik éppen valamelyik.
"Megint terelsz, nem az volt a gond."
Ebben a témában válaszolok, erre a témára értem.
Azt hogy te mit gondolsz még mögé a te dolgot. Azt látom amit ide leírsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!