NES játékok MP4 lejátszón?
Figyelt kérdés
Régebben volt egy kis mp4 lejátszóm, amit külföldről kaptam, és amire lehetett nintendo/nes játékokat tenni. Létezik magyarországon ilyesmi? Ami esetleg nem pont mp4?
Nézegettem mik vannak, de csak a sup gameboxot találtam, és hasonlókat, amik szinte ugyan azok. De ezeken a legtöbb csak klón játék volt.
Én valami olyasmit keresek, amire esetleg eredeti nes játékokat lehet tenni.
Köszi a válaszokat
2020. jún. 23. 22:06
1/2 A.Norbert válasza:
Vannak emulátor appok telóra, amihez a játékokat egy meg nem mondom milyen fileban tudod letölteni, ha a játékok játszása a lényeg. Ha maga az eszköz a fonts, abban sajnos nem tudok segíteni
2/2 anonim válasza:
Használhatsz kézikonzolt is, pl DS, 3DS, PSP, etc. Kis mókolással simán felmegy egy emulátor és lehet tolni a NES klasszikokat. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!