Tévét akarok venni?

Figyelt kérdés

Max. 102 képátlós tv fér el a kialakított helyen, ezért nézegettem az ekkorák kínálatát.

Sajnos nehezen találta köztük 3840x2160 felbontású UHD-t, de találtam egy Sharp márkájút, ami ilyen. Azonban nem ismerem ezt a márkát, még sose hallottam róla. A többi 102 cm-es mind 1920x1090 felbontású FHD, de azok nagyrésze is JVC, Hisense, Strong, Blaupunkt tévék, amikben név alapján nem biztos, hogy megbíznék. Van néhány Orion és Panasonic is.

Megéri a Sharp tévé? Vagy a képfelbontása nem számít annyit és jobban járhatoke egy említett pl. Panasonickal?

2020. jún. 18. 20:09
 1/1 anonim ***** válasza:
A Sharp egy bevezetett világmárka. A videómagnós korszakban minden 10 videóból 8 Sharp volt. Megbízhatsz benne.
2020. jún. 18. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!