Xbox one és vga monitor nincs hang,tud rá valaki
megoldást?
Figyelt kérdés
A fiam kapott egy xbox one konzolt amit egy vga monitorhoz csatlakoztattunk működik is,de nincs hang :(.Nem értek hozzá sajnos,ha veszek hozzá pc hangszórót és csatlakoztatom a monitorhoz az jó megoldás?
Hangszóró kell, mert a monitornak sincs hangszórója gondolom. Szóval csak annyi a probléma, hogy a kell valami, ami képes hangot produkálni, mert erre az xbox és a monitor sem alkalmas önmagában.
2020. jún. 16. 16:24
3/8 anonim válasza:
Au xbox one-on tudtommal csak HDMI van. Ha VGA monitorra van kötve, kell lennie valahol egy konverternek. Ezen a konverteren ha minden igaz van audió kimenet, erre PC hangszórót, fülest, vagy erősítőt kötve kéne legyen hangnak. Ha nincs rajta audió kimenet, az xbox s/pdif kimenetét tudod felhasználni, de ezt csak erősítőbe tudod dugni, amin van ilyen bemenet. PC hangszórót, fülest nem tud meghajtani. Max konverterrel.
2020. jún. 16. 16:26
4/8 A kérdező kommentje:
Kaptunk hozzá egy kábelt aminek egyik vége hdmi ami megy a xboxba a másik átalakitó de ott nincs jack csatlakozás így működik a konzol.
Van itthon jbl kis hangszóró és olyan kábe aminek mindkét vége jack csatlakozó de hiába csatlakoztatom a konzolhiz vagy a kontrollerhez hang nincs.
Akkor az lehet a megoldás hogy olyan átalakitót vegyek amin jack csatlakozás is és ehhez kössem akár a jbl hangszórót?
2020. jún. 16. 16:49
5/8 anonim válasza:
Az xbox alapból a hdmi porton "küldi" a hangot is. Nem tudom, hogy át lehet-e állítani a hangkimenetet másik portra. Szerintem vegyél egy másik átalakítót és kész.
2020. jún. 16. 19:10
6/8 anonim válasza:
A kontroller alján lévő jackdugót használjátok ha fizikailag lehetséges, ez a legegyszerűbb mód.
2020. jún. 17. 10:23
7/8 A kérdező kommentje:
Igen úgy működött az elején,jack kábellel jbl kis hangszóró de most hiába csatlakoztatok bármit fülest vagy hangszórót nincs hang és nem tudom hogy a beállitásokban van e esetleg a hiba :(
2020. jún. 17. 12:10
8/8 anonim válasza:
Lehet hogy csak belül a nyákon elengedte a forrasztás a jackbemenetet. Nekem is kukult már meg így kontrollerem. Először ha megmozgatta az ember vissza jött a hang, aztán már az sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!