Azt írja a mádodik monitor hogy no signal, going to sleep. Mi erre a megoldás?
Lett még egy monitorom, így összesen kettő van. A tápkábelt bedugtam ( jól ) a monitorba, a másik végét pedig az áramba. A másik vezetékkel pedig összekötöttem a gépet és a monitort ( úgy látom hogy azt is jól, minden esetre próbáltam a két kábelt kihúzni és újra bedugni hogy biztosra menjek, többször ki és vissza csavaroztam a kábel két végét is ). Mindezek ellenére amikor bekapcsolom a monitort, az on gomb elkezd kéken világítani, kiírja hogy No signal, going to sleep, majd az on gomb narancssárgán világít és elsötétül a monitor. Próbáltam hogy a jelenleg használt monitort kihúzom, és úgy próbálom bekapcsolni az új monitort, ( az a gondolat vezérelt hogy lehet a gépem nem bír el 2 monitort ) de így is ugyanaz a helyzet mintha két monitor lenne bedugva: No signal, going to sleep.
Miért nem kapcsol be a második monitor? Tudna valaki ebben segíteni?
Példa kedvéért egy lehetőség, hogy a gépedbe lett téve egy videokártya (ez él jelenleg), ami általában letiltja az alaplapi kimenetet (ezt meg csak szeretnéd, ha élne).
BIOS / UEFI felületen engedélyezhető is lenne, de kevés az infó, lehet más gond is.
Privátra válaszolva, kellene például az alaplap és CPU típusa.
Segédprogram:
Meg a videokártya sem egyértelmű.
Most nem az a lényeg, hogy nem raktál bele új kártyát, a régi is számít, ha van benne.
Operating System
Windows 10 Pro 64-bit
CPU
Intel Core i5 3570 @ 3.40GHz 60 °C
Ivy Bridge 22nm Technology
RAM
8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)
Motherboard
Hewlett-Packard 339A (Intel Core i5-3570 CPU @ 3.40GHz)
Graphics
W2242 (1680x1050@60Hz)
2047MB NVIDIA GeForce GTX 1050 (MSI) 69 °C
Storage
465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-60U6AA0 (SATA) 33 °C
Az adott Intel processzor három monitort is meg tudna hajtani, de azt nem látom a neten, hogy az alaplapnak hány kimenete van.
Mivel azonban van külön videokártyád, arra is köthetsz több monitort, ha jól látom, csak kérdés, hová dugtad pontosan?
Telepítve van a megfelelő driver a kártyához?
Egyébként, amikor él a kimenet a Win+P kombinációval lehet aktiválni, viszont amikor csak 1 db monitor van a gépen, annak automatikusan aktiválódni kellene, bármelyik kimenetre dugtad.
Ez meg az Intel driver:
Hoppá véletlenül kétszer küldtem el ugyanazt a képet. Ez a másik amit akartam
Ha jól látom, egy D-sub (VGA) monitort kötöttél az alaplapi csatlakozóra, amit az Intel GPU hajt meg.
Noha annak is kellene működni alapból, de megpróbálhatod telepíteni ezt, legalább kiderül, hogy érzékeli-e a hardvert:
A másik link csak a forrása ennek.
Meg a Windowsban szét kellene nézni, hogy itt mutat-e valamit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!