Azt írja a mádodik monitor hogy no signal, going to sleep. Mi erre a megoldás?
Lett még egy monitorom, így összesen kettő van. A tápkábelt bedugtam ( jól ) a monitorba, a másik végét pedig az áramba. A másik vezetékkel pedig összekötöttem a gépet és a monitort ( úgy látom hogy azt is jól, minden esetre próbáltam a két kábelt kihúzni és újra bedugni hogy biztosra menjek, többször ki és vissza csavaroztam a kábel két végét is ). Mindezek ellenére amikor bekapcsolom a monitort, az on gomb elkezd kéken világítani, kiírja hogy No signal, going to sleep, majd az on gomb narancssárgán világít és elsötétül a monitor. Próbáltam hogy a jelenleg használt monitort kihúzom, és úgy próbálom bekapcsolni az új monitort, ( az a gondolat vezérelt hogy lehet a gépem nem bír el 2 monitort ) de így is ugyanaz a helyzet mintha két monitor lenne bedugva: No signal, going to sleep.
Miért nem kapcsol be a második monitor? Tudna valaki ebben segíteni?
Illetve nem lesz jó, az egy régi driver, inkább innen próbáld:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!