Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy tudom rá kötni a hifit a...

Hogy tudom rá kötni a hifit a tv-re?

Figyelt kérdés

A tv-n van RCA csatlakozók a hifin meg Jack alakú AUX IN bemenet.

Úgy szeretném összekötni a tv-vel hogy a tv-be megy be a fehér piros RCA kábel a hifibe meg Jack kábel.

TV [link]

Hifi [link]

Jó lenne a tv hangja szólna a hifin.

2020. jún. 11. 17:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Azok bemenetek, füleskimenetet keress, 3,5mm jack-jack kábellel megy a hifi auxba. Ha nincs, akkor ott a koax/optikai, aliexpressen rendelhetsz dobozt, ami line kimenetté alakítja, onnantól magától értetődik, milyen kábel kell.
2020. jún. 11. 18:36
 12/16 anonim ***** válasza:

A tv-n általában audio bemenetek vannak, nem kimenetek, abba hiába dugdosod.

Ha a tv scart kábellel csatlakozik, ahhoz kapsz pár száz forintért scart-rca átalakítót. Amennyiben set top box is van a tv-hez, szerencsés esetben azon van aux kimenet, nálam azzal van összekötve a hifi. Valószínűleg a fejhallgatóról is működik, hasonlóan a laptophoz, de azt én tv esetén nem próbáltam.

2020. jún. 11. 19:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Ez a kábel jó lesz? [link]
2020. jún. 11. 20:17
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Ha van fejhallgatókimenet, akkor igen, feltéve, hogy elér addig. :D
2020. jún. 11. 20:44
 15/16 anonim ***** válasza:
54%
Rég kész lenne már ,,,,Kamus azt kész.Jelenve.
2020. jún. 12. 22:12
 16/16 A kérdező kommentje:

Működik.

Köszönöm!

2020. jún. 12. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!