Egy Millenium MN 9644 Mini Hifi-t rá tudok kötni PC-re TV-re telefonra ha csak Jack van rajta?
Kimenetre nem köthetsz bemenő jelet.
Lenne egyrészt hozzáértő általi módosítás, ha például azt mondod, hogy neked nem kell a lemezjátszó, akkor ahelyett bekötni egy hátsó csatlakozót vagy bluetooth vevőt, ami Phono állásban lenne aktív.
Lehet még egy trükkös dolog: Aliexpressen láttam olyan USB BT-vevőt, amit autórádiókhoz is szoktak használni.
Azt csinálja, hogy a telefonról veszi a BT-jelet és úgy adja be USB-n, mintha MP3 fájl lenne.
Gyakorlatilag becsapja a lejátszót, mintha pendrive-ot dugtál volna be.
Köszönöm a válaszodat!
És másik lehetőségek vannak még?
Hogyne lenne, de egy új bemenet kiképzése helyett praktikusabb lenne a hátára felszerelni egy váltókapcsolót, ami a lemezjátszó bemenetét váltja. Tehát azzal szükség esetén vissza tudnál térni az eredeti állapothoz.
Hátára azért, mert esztétikailag nem zavar és egyszerűen felfúrható egy kétáramkörös kapcsoló.
Phono-bemenet azért, mert az eleve kábelen megy le az alaplapra és egyszerűbb azt a kábelt "eltéríteni", mint a panelon mondjuk a magnóbemenetet.
De egyébként, aki ért hozzá, többféle módon átalakíthatja a konstrukciót, egyéni kreativitás és kívánalmak kérdése csak.
FM tunner nem olyan jó?
Azt halottam sistereg vagy mások is befogják.
Kazetta adapter se jók?
Azt olvastam kommentekben hogy csak autós magnókban jók amik vannak pl:Árgépe-n, meg nem tartósak.
Egyik sem biztosít jó minőséget, főleg a kazetta-adapter, ami ebbe nem is zárható be, a vezeték miatt. Bár még abból is létezik BT-vevős, illetve a Youtube-on láttam ilyen házilag barkácsolt egységet, beépített akkuval.
FM-transzmitter lehetséges éppen, de az sem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!