Nekttek melyik TV márka vált be legjobban?
Samsung:
Jó választás lehet de én nem feltétlenül azt venném.
Philips:
Olcsóbb árkategóriában talán a legjobb, az ambilight technológiájuk meg nagyon menő.
LG:
Nekem LG-m van és imádom. Ajánlom én is. A Magic Remote távirányító meg már nélkülözhetetlenné vált számomra.
Orion:
Nagymamámnak volt, viszont nem plazma TV, hanem régi képcsöves. Az 20 évig működött, szóval tartósság szempontjából nagyon is rendben volt, viszont mára már jelentéktelen gyártó, én nem venném.
JVC:
Nincs sok tapasztalatom vele, egyszer láttam egyet, ami alapvetően tetszett, a márka meg ismert és elismert, de nem a legjobb választás, ha azonos az ára egy Philips-szel, vagy LG-vel. Átlagos TV.
Blaupunkt:
Nekem 5 évig bírta, azt nem ajánlom. Német márka, de ez nem garancia a minőségre.
Sony:
Nemrég láttam egy Sonyt és elképesztő minőségű volt a kijelzője, el voltam ájulva tőle. Ha LG nem lenne, én Sonyt választanék.
ASUS:
Nem gyárt tévét (csak monitort), de helyette írhattad volna a Panasonicot, ami egy nagyon jó minőségű japán márka, jó döntés azt választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!