Thomasblr kérdése:

Miért nem müködik a TV?

Figyelt kérdés
Samsung LE40S71B TV Digi+C HD4 Mülholdvevővel vissza akartam állitani gyári beállitásra és 1080iről át tettem 1080p-re azóta azt irja "Nem támogatott üzemmód" próbáltam HDMI-t kibe húzni meg a konnektorból is de semmi, semmilyen gombra nem reagál a távirányiton hogyan tudnám megoldani? SOS

2020. máj. 29. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vidd szervizbe.
2020. máj. 30. 06:45
 2/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Áram alatt ne dugdosd a HDMI-t.

Áramtalaníts mindent, húzd ki a HDMI-kábelt.

Utána helyezd áram alá a TV-t és nyomkodd az oldalán lévő gombokat, hogy reagál-e.

Létezik olyan trükkös eset is, amikor egy ilyen régebbi készülék távszabályzójában pont akkor merül le az elem, amikor nyomkodni kezded.

Mert már évek óta kiszolgál.

2020. máj. 30. 09:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Probaltam de semmi. A TV reagal oldalan a gombokra, annak nincs baja bele van dugva az antenna kabel avval mukodik. A dekodert kene valahogy alaphelyzetbe allitani mert el alitodott rajta a felbontas ezert nem tudja megjeleniteni a TV.
2020. máj. 30. 12:32
 4/7 A kérdező kommentje:
A taviranyitoba jok az elemek nem merultek le.
2020. máj. 30. 12:34
 5/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:

SCART-kábellel kösd össze, utána át tudod állítani.

Vagy ideiglenesen egy másik tévére dugod.

Nem sok olyan TV van, ami az 1080p-t nem támogatja, még ez is gyanús egy kicsit, de mivel régebbi típus, talán betudható annak.

De akkor nem a TV hibás, ezek szerint.

2020. máj. 30. 12:59
 6/7 A kérdező kommentje:

SCART csatlakozo nincs a dekoderen, nincs atalakitom.

Nem tudom masik TV-re dugni.

2020. máj. 30. 13:27
 7/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Akkor egy másik típust láttam a keresőben, a tiéden ilyen Jack AV-kompozit kimenet van, ha igaz:

[link]

Mivel reset gombot nem látok rajta (egy apró lyuk esetleg?):

[link]

Így nem látok más lehetőséget:

- Kábel beszerzése.

- Elvinni a boxot akárhová, ahol van egy másik TV (tányér nem szükséges).

2020. máj. 30. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!