Miért nem működik a műsorvosszanéző, a upc boxomon?
Előzmény? Eddig jó volt? Történt valami?
UPC-boxon az interaktív szolgáltatások működéséhez szükséges a kábeles visszirány.
De nem tudom, miről beszélsz, merevlemezre általad rögzített adás, vagy a UPC szerveréről akarsz valamit visszanézni.
Eddig nem volt internet bele dugva és szépen ment.
Ez egy olyan szolgáltatás amellyel vissza tudom nézni a csatornákat, megnyomom a guidet és ktt megyek vissza,csak vissza se tudok menni.
Akkor lehet gond a box visszirányú kommunikációjával is.
Menüben van tesztlehetőség, ahol ezt a hibát ki lehet mutatni.
A normál műsornézést nem befolyásolja, mivel annak csak bejövő jel szükséges, ahogy bármilyen TV-nek is.
Akkor nem kell ehez net?
Hol keressem a menübe?
UPC-box van olyan, amin csak a koaxon keresztül képes visszirányba kommunikálni.
Vagy a LAN-csatlakozón is kommunikál, ezt nem tudom pontosan, a menü sincs most előttem, emlékezetből nem tudom felidézni.
De a problémák kezelésének szokásos módja egyébként sem ez, hanem a UPC ügyfélszolgálatának felhívása, ahol bizonyos esetekben az ügyintéző maga is elvezet a menühöz, önteszthez, majd kiküldik a javító szakembert, ha szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!