Lefagyott Kindle 7 e-book olvasót hogyan lehetne "életre kelteni" ?
Utoljára még töltöttem rá könyvet.Az utolsó olvasott könyvön fagyott le a képernyő, ezt lehet most is látni rajta. Az újraindító gombra nem reagál. A reset gombot megnyomva 20 vagy 25 másodpercig, a sárga fény villog, de nem indul újra. A számítógéphez csatlakoztatva nem tudja beolvasni a Kindle tartalmát.
Az akku volt töltve órákon át (sárga fény csak, a zöldig nem jutott el). Szétszereltem az olvasót, kiszedtem az akkut, utána visszatettem, de a helyzet változatlan. Az akku halt meg, vagy mi lehet a probléma ?
Nekem régebbi Kindle-em van, de azért próbáld ki, hátha neked is működik. Nagyon hosszan nyomtam a bekapcsoló gombot, legalább egy percig, erre egyszer csak fogta magát és újra töltött. Ennek is kellett idő, de utána tökéletesen működött.
Ezt amúgy nem magamtól találtam ki, rákerestem mi lehet a megoldás a problémára és úgy találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!