Mit tegyek? Lefagyott az okosóra.
Rendeltem egy okosórát ami ma érkezett meg. Fel is töltöttem, elolvastam a használati utasítást majd elkezdtem próbalgatni. Letöltöttem hozzá a szügséges alkalmazást, majd párosítottam a két készüléket. Minden rendben ment, amíg a telefonom fel nem dobott egy olyan üzenetet, hogy frissítsem az az app verzióját. Rámentem a frissítésre. A telefonom kiiírta hogy updating, majd az óra egy kék felfelé mutató nyílt mutatott. Eltelt fél perc és a telefon kiírta hogy failed to update. Majd visszalépett az alkalmazás főoldalára. Ezzel nem is lenne nagy baj, csakhogy az okosóra kijelzőjén ott maradt a kék felfelé mutató nyíl. Már fél óra eltelt és még mindig semmi változás. Már mindent megpróbáltam. Nyomkodtam az órát hosszan röviden, sokszor egymás után de nem reagált, kikapcsoltam a bluetooth-t a telefonon, próbáltam ki-be kapcsolni a telefont, bezárni az alkalmazást, újrapárosítani a két eszközt, de egyik sem vált be. Semmi reakció nincs az okosóra részéről. Teljesen kétségbe vagyok esve! Mit tegyek? Ugye megjavítható? Nem szeretnék elveszteni 7000k forintot :(
Kérlek segítsetek!
7000-ert rendeltel 'okosorat', es azt kepzelted, hogy mukodni fog? Kitalalom, Aliexpress, Gearbest, vagy netalan DX.com?
Tanulopenz, pajtas, azt fizetted ki, nem az orat.
Oreg, ne neked alljon mar feljebb, ha annyira nem vagy kepes, hogy tipust, gyartmanyt irjal, de hozongeni az megy.
Vettel valami gagyi kinai sz*rt, az elso frissitesbe belepusztult. Igen, ez neha ilyen. Egy normalis okosora 30+ ezerbe, nem 7 ezerbe kerul, de te, te aztan megfogtad az Isten labat, a sok hulye dragan veszi, de neked van am erzeked az uzlethez, te olcson is tudsz... sz*rt venni.
Igy jartal, arcbol vegyel vissza, ha segitseget akarsz, legalabb ne sertegesd azokat, akik esetleg tudnanak is segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!