Elektromos dob duplázó, de hogyan?
Ha duplázó lábgépet vásárolsz, annak mindkét ütője ugyanazt a lábdobot fogja megütni. Ebből következik, hogy nincs szükség másik modulra, mert ugyanúgy azt az egy lábdobot fogod használni, az összes különbség annyi lesz, hogy immáron két lábbal.
Ha két külön lábdobot szeretnél, és a modulodon már minden bemenet használt, akkor is a legolcsóbb megoldás, ha veszel egy ilyen "elosztót", vagy nem tudom pontosan hogy hogy hívják ezeket, nagy vonalakban annyi a lényege, hogy egy bemenetbe két dob kábelét is bekötheted. Remélem, hogy érthetően fogalmaztam. Megpróbálok linkelni egy ilyet
Most látom, hogy milyen hülyén írtam. Tehát hogy:
Nem "minden bemenet használt", hanem sokkal inkább "minden bemenetet egyidejűleg használsz/ minden bemenet foglalt".
Illetve a másik, hogy nem "nem tudom pontosan hogy hogy hívják", hanem csak arról van szó, hogy magyarul nem tudom, hogy mi a hivatalos nevük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!