Felvétel MindigTV-ről Set top Box hoz csatlakozott Pendrive-ra. .ts file-ra menti a felvételt, van olyan készülék ami tud pl mp4-et?
a számítógép procival nem lehet gond, másik gépnél is ugyanez a baj és a file mérete is nagyjából azonos. A TV pedig a set-top-box-al jól játsza le.
Vagy a felvételnél történik valami? Mivel néha a pendrive-nál kiírja hogy túl lassú USB így olyankor nem veszi fel csak ha újra beledugom.
Olyat tapasztaltam régen, amikor még gyenge volt a jelszint, a pendrive kisugárzott impulzusai rázavartak a szobaantennára.
De azt lehetett látni már felvétel közben, hogy elrontotta a vételt, továbbá a pendrive alufóliás árnyékolásával meg is szűnt a zavar.
Akkor lett volna jó egy fémházas pendrive, ami azóta már van nekem véletlenül, de most már nincs ilyen gond, meg boxot sem használok.
Sebességgel nem volt gond, a MinDigTV-n nincs akkora bitsebesség szerintem, hogy azt bármilyen pendrive ne bírná kiszolgálni, a HD-adóknál is.
Annak ellenére, hogy egyik box akadékoskodott a sebesség miatt, mert írástesztet végzett, másik meg nem, viszont mégis végezte a dolgát rendesen.
Köszi a választ, tanultam belőle.
Lehet hogy őskövület vagyok hogy nincs OkosTv-m, gondolom azon egyszerűbb a felvétel és a gépen való lejátszás..
Igazság szerint nekem sem azért kellett régen box, mert nem volt okostévém, egyszerűen akkoriban még a DVB-T vételt sem tudta minden TV.
De nem kedvelem egyáltalán az okostévéket, nem is használom azt a részét. Számítógépről megy a házimozi, torrent, ilyesmi.
Meg az is előfordulhat, hogy a TV titkosít minden felvételt (a szabadon foghatókat is), így az egyáltalán nem játszható le számítógépen.
Gépen a DVBViewer és egy pár dolláros USB DVB-T tuner segítségével egyszerűen rögzíthetők a szabadon fogható műsorok. A kódoltakhoz kellett még korábban egy USB kártyafogadó is, meg a kártya, de ahhoz most már egy DVB-T2 tuner is kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!