Felvétel MindigTV-ről Set top Box hoz csatlakozott Pendrive-ra. .ts file-ra menti a felvételt, van olyan készülék ami tud pl mp4-et?
lekódolják, hogy ne tudd máshol lejátszani.
Ha nagyon fel. szeretnél venni valamit, akkor számítógépen képernyőfelvétellel csináld.
Érdekesség: A pendrive-en a .ts filet lejátszotta a VLC media player. Át akartam konvertálni a gépemen .mp4-re, amikor németül!-szólalt meg a kész mp4. :o
Kérdés: Létezhet hogy az adott ingyenesen fogható MindigTV-s csatorna több hangsávban sugároz? Régen parabolán tudtam a készüléken a nyelveket változtatni most létezik hasonló?
Nem vagyok nagy Tv-s de ez érdekel
Hogyne létezne, a TS (Transport Stream), tartalmazhat többnyelvű hangsávot, teletext, EPG stb. sávokat a videó mellett.
A kódolt adások felvételét a box szoftverének titkosítva kell rögzíteni (tudhatná másképp is, ha akarná, de csak ilyet szabad forgalmazni, a tartalomgyártók elvárása miatt), míg a szabadon fogható műsoroknál ez nem feltétel.
Amelyik TV utóbbit is titkosítja, az a gyártón múlik, a hazai földi sugárzásban nincs ilyen követelmény, ha jól emlékszem.
DRM: Digital Right Management.
Köszi!!
Azért az fura, hogy az adást az adott Tv csatornán csak magyar hangon tudom megnézni, de ha felveszem a pendrive-s box-al, átkonvertálva már ott lehet más nyelven megnézni (ha van).
a Parabolán régen a műholdas adásnál lehetett változtatni a csatornán a nyelveket, manapság ilyen miért nincs?
Az miért van, hogy egyik csatorna felvétele minőségromlás nélkül lejátszható a számítógépen, másik adóról felvett pedig amolyan néha "becsíkozódás-homályosodás" lesz
Mindkettő MindigTv-s
Más a kódolás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!