Vettem 1 samsung ue50nu7092uxxhuhd-4kled-tv-t.csatornák ugy voltak hogy amiket én szerettem az 5,14,35 ik volt a sorban.egymás alá raktam őket,de nem ugy lett hogy ők az 1,2,3 hanem továbbra is eredeti számukat kell beütni a távirányítóba.Mit tegyek?
Több Samsung TV is van a családban, a sok felesleges SD csatorna, az analóg csatornák eltávolítására és a csatornalista módosítására az alábbi módszert alkalmazom:
1. Az okostévédbe bedugsz egy pendrive-ot.
2. Menü - Adás - Csatornabeállítások - Csatornalista átvitele - (0000 a kód, ha kéri) - Exportálás USB eszközre (TV-nként lehet kicsit más.) Ezzel a lista a Pendrive-on lesz.
3. Töltsd le a ChanSort programot a készítő oldaláról:
4. Ezzel a programmal beolvashatod a csatornalistádat, törölhetsz belőle, átrendezheted a sorrendet, átnevezheted a csatornát. Könnyebb, mint a távirányítóval molyolni. Természetesen a végeredményt mentsd vissza a Pendrive-ra.
5. A TV-n importáld a csatornalistát és kész is vagy. Importáláskor a korábbi csatornabeállítás elveszik (hál istennek), csak az új lista csatornái lesznek a TV-n.
Kedvenclistát is lehet kreálni, amit úgy rendezel, ahogy akarsz.
A főlista módosítása nem minden esetben támogatott a digitális rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!