Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ti manuálisan kapcsoljátok ki...

Ti manuálisan kapcsoljátok ki a rádiót a kocsitokban vagy automata?

Figyelt kérdés
Az én rádióm úgy működik csak, hogy a kapcsolt és a fix 12v egyszerre van bekötve és manuálisan kellem kapcsolgatni. Erre van valami lehetőség, hogy kapcsolt 12v-ra kapcsoljon?

2020. máj. 8. 13:47
 1/7 A kérdező kommentje:
Canbus adapterrel működhetne?
2020. máj. 8. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom, nem csak az index "kapcsolgatása" megterhelő túlságosan kanyar előtt, hanem mindennemű kapcsolgatás az autóban. Csak nehogy a fékkel is az legyen majd, hogy megterhelő a használata, mint az indexé.
2020. máj. 8. 13:59
 3/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
70%

Csak be kell kötni rendesen, piros vezeték gyújtásfüggő tápot kapjon.

Utána egy normális rádió megjegyzi a legutóbbi állapotot és ha be volt kapcsolva, amikor levetted a gyújtást, akkor bekapcsol ismét.

Nekem automatikusan kapcsolódik BT-n telefonhoz is, a zsebből sem fontos elővenni, fogadja a hívást, kihangosít.

Ez nagyon is praktikus tud lenni, gyakori be-ki szállásoknál, hogy csak gyújtás és kész.

Ez olyan dolog, mint a lakásban sem aláznám magam a villanykapcsolók állandó csesztetésével. 25 éve használok mozgásérzékelős "csesztetőket".

2020. máj. 8. 14:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy az én autómban van egy föld egy fix 12v meg 2 canbus.
2020. máj. 8. 14:36
 5/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
63%

Ahogy írtad, ha másképp nem megy, léteznek erre típusfüggő CAN bus adapterek is.

Nem akarom reklámozni, az autóhifis webáruházban is láttam ilyeneket, ha jól rémlik.

2020. máj. 8. 15:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Mások is javasolták a Canbust, szerintem veszek egyet és kipróbálom.
2020. máj. 8. 17:07
 7/7 veterán vas ***** válasza:

Az "autóban van egy föld".....

SÍROK! :D

2020. máj. 8. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!