Milyen monitort vegyek kb 80-100ezer ft-ért?

Figyelt kérdés
Kifüstölt a régi CRT monitorom és szükségem lenne egy megbízható, jó tft-re.
2010. júl. 28. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Annyiért már jót kapsz, nem csak nagyot.

Csá!

2010. júl. 28. 22:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Heh te aztán nem sz@rral gurigászol, ezért már gépet lehet venni xD

Teljesen fölösleges szerintem neked egy ilyen drága monitor, ha eddig is egy CRT-t használtál...

Én 34ezerért vettem egy Benq G2220HD-t, mindent tud, és jó nagy 21,5' colos :)

[link]

[link]

De ha nem beszéltelek le a drága monitorról (ami szinte teljesen fölösleges), akkor én ezek közül válogatnék:

[link]

[link]

[link]

2010. júl. 28. 23:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Filmnézésre, játékra és tv-zésre használnám
2010. júl. 28. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor a Benq G2220HD-t válaszdd. Tényleg nagyon jó minőségű, és mindent tud amit kell.

Nézdd meg ezt a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=B3HlbRc9SZw&feature=related

Itt egy 80ezres samsungot és a 30ezres általam említett monitort hasonlítják össze.

Szemmel látható különbség véleményem szerint nem érzékelhető, csak az hogy a Samsung egy kicsit nagyobb.

2010. júl. 28. 23:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy olcsó, de később megbánnád. Ezzel a BENQ G2220HD-vel nem tudsz tv-zni, csak ha a számítógépedben van TV tuner. Ha már ennyit rászánsz, akkor inkább egy LG, vagy Samsung monitorTV lesz a jó választás. Nekem LG van, és tökéleset TV-zéshez és számítógépezéshez. Egyetlen hátránya, mivel két éve vettem, hogy nincs rajta HDMI. De az újakon már van.

Pl.: LG M227WDP

[link]

Neked szerintem árba sem vészes.

2010. júl. 29. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Annyiból én nem monitort vennék, hanem egy 32colos full HD-s LCD TV-t, már amennyiben támogatjaa videókártyám. Azon játszahtsz is, TV-zhetsz is, mozizhatsz is, 2x akkora mint egy monitor, és ha jól választassz a képe is jó lesz.

Samsungot került, vagy Panasonic, vagy Sharp, talán LG még LCD-ből, mást ne.

2010. júl. 29. 15:19
 7/7 pappmartin ***** válasza:

acer-t ne. nekem az van összevissza recseg ha megmozdítom a gombjai is sz@rok viszont szép képe van 19 colos

amugy nem vagyok oda a nagyképernyőért.

szerintem widescreen-t vegyél (szélesvászon)

2010. júl. 30. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!