Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az emberek miért pc-t vesznek...

Az emberek miért pc-t vesznek játékra konzol helyett?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, sokkal olcsóbb egy konzol mint egy fél millás gép.

2020. máj. 4. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyéni preferencia.

A fél millás gép erősebb, sok játék fut rajta, és sokoldalúbb (nekem is van egy erős gépem, rajzolni és animálni szoktam rajta, plusz a kedvenc játékaim is PC-sek többnyire)

2020. máj. 4. 20:23
 2/11 meszike91 ***** válasza:
100%
Ja, de egy fél millás gép nem egy konzol szintjén van.
2020. máj. 4. 20:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy PC-vel mást is lehet csinálni.
2020. máj. 4. 20:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem csak játszani akar, hanem a szgép más lehetőségeit is ki akarja használni.

2. Olyan játékokkal is játszani akar amik nincsenek pc-re.

3. Nem akar külön fizetni a multiért mint konzolon.

4. Nem akar fizetni a játékért.

5. Lehet ilyen grafika megszállót, és hát valljuk be egy gamer gépen ezerszer jobban néznek ki a játékok mint konzolon.

2020. máj. 4. 20:38
 5/11 anonim válasza:
100%

Barátnőm imád egy csomó olyan játékot, amiket modol is.

Konzolon pl. a Skyrim vagy a Fallout játékokat csak limitáltan lehet modozni.

2020. máj. 4. 20:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akik pl elég komolyan nyomják az autós szimulátorokat, 3 monitor, spec kijelzők, kapcsolók, szervós szék stb. Ezek se mennek el konzolról, még ha csak több kijelzőt szeretnénk már ott bukik a dolog.
2020. máj. 5. 01:46
 7/11 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Mert tipikusan jobban szeretemazokat a játékokat amik pc re jelenek meg (bill egér előnye) fps szimulátorok stratégiák. Nem mondom hogy mindenhez kell a bill egér de nekem jezek tetszenek.
2020. máj. 5. 14:18
 8/11 anonim válasza:
100%
Mert a pc-t folyamatosan tudod fejleszzeni (elavul videókártya pl kicseréled stb.) konzolon meg ha vége a generációnak már nem jön ki rá játék, pc-re meg mindig fog. Konzolon ha lejár a generáció nem tudod fejleszteni hanem mindenképp újat kell venned. Lehet hogy a semmiből sok egy pc, de ha már megvan és azt mindig fejleszted akkor megérősebb.
2020. máj. 5. 23:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

vettem ps4 pro-t tök jó volt rajta a játék, de idegesített hogy nincs billentyűzet, csak a kontroller. nem lehet vele semmit csinálni a játékon kívül - ok konzol értem én, de valahogy nekem hiányzott az, hogy könnyen tudjak két játék között elolvasni 2-3 hírt a neten és ez a kontrollerrel nem igazán volt könnyű, úgyhogy mindig bekapcsoltam a gépet is mellé.

Szal ment a konzol, ment a gép. :D

mondom minek? a konzol árából vettem egy videókáryát és ha nem játszom akkor mást csinálok a gépen. tudok bele tenni rogyásig vinyót. tudok procit, kártyát cserélni majd ha kell. szét tudom könnyen szedni ha takarítani kell, stb. számomra csak előnye van a pc-n járszásnak.

2020. máj. 5. 23:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Fps játékra, ahol fontos 144 fps, míg a konzolok,,csak" 60 fps-t tudnak.
2020. máj. 10. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!