Az emberek miért pc-t vesznek játékra konzol helyett?
Egyéni preferencia.
A fél millás gép erősebb, sok játék fut rajta, és sokoldalúbb (nekem is van egy erős gépem, rajzolni és animálni szoktam rajta, plusz a kedvenc játékaim is PC-sek többnyire)
1. Nem csak játszani akar, hanem a szgép más lehetőségeit is ki akarja használni.
2. Olyan játékokkal is játszani akar amik nincsenek pc-re.
3. Nem akar külön fizetni a multiért mint konzolon.
4. Nem akar fizetni a játékért.
5. Lehet ilyen grafika megszállót, és hát valljuk be egy gamer gépen ezerszer jobban néznek ki a játékok mint konzolon.
Barátnőm imád egy csomó olyan játékot, amiket modol is.
Konzolon pl. a Skyrim vagy a Fallout játékokat csak limitáltan lehet modozni.
vettem ps4 pro-t tök jó volt rajta a játék, de idegesített hogy nincs billentyűzet, csak a kontroller. nem lehet vele semmit csinálni a játékon kívül - ok konzol értem én, de valahogy nekem hiányzott az, hogy könnyen tudjak két játék között elolvasni 2-3 hírt a neten és ez a kontrollerrel nem igazán volt könnyű, úgyhogy mindig bekapcsoltam a gépet is mellé.
Szal ment a konzol, ment a gép. :D
mondom minek? a konzol árából vettem egy videókáryát és ha nem játszom akkor mást csinálok a gépen. tudok bele tenni rogyásig vinyót. tudok procit, kártyát cserélni majd ha kell. szét tudom könnyen szedni ha takarítani kell, stb. számomra csak előnye van a pc-n járszásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!