Szerintetek normális vagyok ha 631593.44 Ft ért akarok venni fülhagatót?
tobb hozzaszolasod alapjan valoszinu szeretned kiprobalni hogy "mi a kulonbseg" szamodra lenne gyakorlati haszna
valpszinuleg nem
ha "audios vagy" ot nem ertetted meg es valoszinu nincs szuperhallasod hisz alapbol megemlitened ekkor legalabb rejtetten
ezert valoszinu hogy nem lenne haszna szamodra semennyi, 10ed 20ad annyiert levonek lehet lenne haszna ha most valami nagyon egyszerut hasznalsz, de az is lehet tole parszorosan dragabb is eleg lenne
ahogy irtak vagy ertelmetlenul tularazott, disz arazas (vagy profit szerzes miatt)
vagy pedig indokoltan
nalad egyik eset sem all fent ahogy lathato, ha szorni tudod penzt mar megveted voln, ha celfrlhasznalasra kell mar megveted voln
"mi az"
ha eddigi valsszok alapjan nem is dereng akkor nem is nagyon fog talan ha rendesen olvasnal rola akkor sem
igy ez csak egy gyerekes kiragadas toled, ezzel epp jo szorakoznod
"de miert?" Anya de miert? Apa de miert?
"Sok esetben a gyerekek nem is várnak konkrét választ a „miért?” kérdésre, inkább azt próbálják jelezni vele, hogy valami, amit mondtunk vagy tettünk, vagy amit a környezetükben megfigyeltek, felkeltette kíváncsiságukat. "
teljesen rad illik, szerintem
ezzel nincs igazan gond, de ha szerinted erett vagy akkor onalloan is proalj utanajarni dolgoknak ha komolyan erdekel es nem csak masok reagalas...
Egyszer egy profi hangász kiállításon meghallgattam egy fa kávás Audio-Technica fejhallgatót. Tíz éve került kétszer annyiba, mint amit te írtál.Persze szépen mentem felfelé az egyre jobbak felé, és a műsorforrás sem mp3 volt, de nem is CD, hanem valami 24 bites 192 kHz-s anyag.
Szóval utána itthon hallgatni a saját amúgy szintén nem olcsó kategóriás fejhallgatómat, kb. olyan volt, mint Visszaülni egy Veyronból egy fapados Passatba.
(azért írtam egy márkacsaládot az autóknál, mert a saját fülesem is ettől a gyártótól van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!