Hogy kell Set box-on felvett műsorokat lementeni pendrivra?
A tévéből felvett adás olyan titkosított formátumú, amit nem fog a PC felismerni. Ezzel akadályozzák meg a kalózfelvételek készítését és terjesztését, tehát nem egy lejátható fájlt kapsz, ha kimásolod a boxról. Csak azon keresztül lehet lejátszani, mert az eszközben ott van a titkosítás feloldásának módja.
Külön felvevőeszközzel szokták ezt megoldani, ami a tévé képét rögzíti a saját háttértárára, így megkerüli a box használatát. Vagy pedig jobb hozzáféréseket próbálsz beszerezni a fájlmegosztókon, hátha valahol mégis fent lesz. Mert amit a tévében leadnak az általában torrentre felkerül.
Azt sem tudjuk milyen SetBox-od van. Milyen választ vársz erre?
Biztos maradi vagyok, de nekem egy ilyen helyzetben eszembe sem jutott volna egy ilyen értelmezhetetlen kérdést ide kiírni, hanem első körben megkerestem volna az eszköz leírást, ha ez nem segít felhívom a szolgáltatót, ahol készséggel adnak technikai segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!