Samsung TV-ről pendrivra felvett filmet hogyan lehet átalakítani normál videóvá?
Úgy van hogy felvettem a filmet és a TV rendesen ki is hozzá de ugye én gépen akarom megnézni de rengeteg fájlt hoz ki. Ezeket: Telepítési információ, MDB fájl, MTA fájl, SRF fáj és SS fájl. Ezeket nem lehet valamivel összerakni egy rendes filmmé? (Olyanná ahogyan a tv is mutatja?) A válaszokat előre is köszönöm.
A kérdésbe írtam volna de túl hosszú volt ezért ide irom: Samsung TV-ről pendrivra felvett filmet hogyan lehet átalakítani normál videóvá? (Rengeteg fura fájlt ad ki és nem az alapból felvett filmet, mármint a TV a filmet mutatja de én gépen is meg akarom nézni de így nem tudom, tudtok mondani olyan programot vagy valamit amivel át lehet alakítani azt a sok fájlt egy teljes filmmé? )
Sehogy.
A tévékkel felvett filmet csak ugyanazzal a készülékkel tudod megnézni mert felvétel közben kódolják az anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!