Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Digi tv-sek! Nálatok is van...

Digi tv-sek! Nálatok is van felirat az axn-en?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja (azt hiszem román) felirat van az axn-en,sehogy nem tudjuk kivenni. Másnál is van ilyen? Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 28. 10:41
1 2
 1/11 Jovanny ***** válasza:
A távirányítón van egy gomb, a közepétől jobbra, OPT felirattal, ezzel veszed le a feliratot, vagy választasz másikat. Nekem nincs AXN-em, mert átváltottam a sima csomagra, az 5 csatorna minusz. Ezért nem tudom, hogy alap-e a felirat, vagy leszedhető.
2010. júl. 28. 10:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Mindjárt meglesem:)
2010. júl. 28. 10:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Most valami ázsiai magyar feliratos film megy
2010. júl. 28. 10:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem is van már régóta, és nem lehet levenni, hiába nyomom ki
2010. júl. 28. 10:54
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Első: nem ilyen típusú,azt már próbáltuk,amit leírtál,de azért köszönöm szépen,látszik hogy vannak még kedves emberek is :)

Utolsó: akkor megnyugodtam,hogy nemcsak nálunk van ez.

2010. júl. 28. 11:00
 6/11 anonim válasza:
Digis vagyok! Nekem minden magyar csak nagyon kevés film szokott feliratos lenni ami amúgy sincs szinkronizálva!
2010. júl. 28. 11:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Persze, attól magyarúl beszélnek az Axn-en, csak ott van a nem magyar felirat, amit nem lehet kikapcsolni.
2010. júl. 28. 11:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Miért nem kérdezitek meg magát a Digi TV-?

Én legalábbis beszélnék az ügyfélszolgálattal! ;)

2010. júl. 28. 16:28
 9/11 anonim válasza:
az axn azért feliratos mert alapból nem magyar a Digi TV Román cucc,ez alapján jön hozzá a felirat én sem tudom miért,de tényleg nem lehet leszedni
2010. júl. 28. 22:13
 10/11 anonim válasza:
egyébként a Digi Tv szolgáltatásában a reklámok egy része is vagy román vagy cseh,ha más nyelvre állítod,akkor magyar lesz a felirat valószínűleg,mert nekem a reklámoknál így van...
2010. júl. 28. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!