Digi tv-sek! Nálatok is van felirat az axn-en?
Figyelt kérdés
Néhány hónapja (azt hiszem román) felirat van az axn-en,sehogy nem tudjuk kivenni. Másnál is van ilyen? Köszönöm a válaszokat!2010. júl. 28. 10:41
1/11 Jovanny válasza:
A távirányítón van egy gomb, a közepétől jobbra, OPT felirattal, ezzel veszed le a feliratot, vagy választasz másikat. Nekem nincs AXN-em, mert átváltottam a sima csomagra, az 5 csatorna minusz. Ezért nem tudom, hogy alap-e a felirat, vagy leszedhető.
3/11 anonim válasza:
Most valami ázsiai magyar feliratos film megy
4/11 anonim válasza:
Nekem is van már régóta, és nem lehet levenni, hiába nyomom ki
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Első: nem ilyen típusú,azt már próbáltuk,amit leírtál,de azért köszönöm szépen,látszik hogy vannak még kedves emberek is :)
Utolsó: akkor megnyugodtam,hogy nemcsak nálunk van ez.
2010. júl. 28. 11:00
6/11 anonim válasza:
Digis vagyok! Nekem minden magyar csak nagyon kevés film szokott feliratos lenni ami amúgy sincs szinkronizálva!
7/11 anonim válasza:
Persze, attól magyarúl beszélnek az Axn-en, csak ott van a nem magyar felirat, amit nem lehet kikapcsolni.
8/11 anonim válasza:
Miért nem kérdezitek meg magát a Digi TV-?
Én legalábbis beszélnék az ügyfélszolgálattal! ;)
9/11 anonim válasza:
az axn azért feliratos mert alapból nem magyar a Digi TV Román cucc,ez alapján jön hozzá a felirat én sem tudom miért,de tényleg nem lehet leszedni
10/11 anonim válasza:
egyébként a Digi Tv szolgáltatásában a reklámok egy része is vagy román vagy cseh,ha más nyelvre állítod,akkor magyar lesz a felirat valószínűleg,mert nekem a reklámoknál így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!