Mik a vélemények az új UPC - Vodafone médiaboxról, ami a felhőbe rögzíti a felvenni kívánt filmeket?
Na kezdjük az elején technológiailag. Az új VTV box nem rögzít semmit a felhőbe. Csak annyit csinál hogy a szerveren megjelöli neked az adott műsort hogy ezt meg szeretnéd nézni és beteszi az egyszerűség kedvéért felvételeknek nevezett mappába.Ezt onnan is látod hogy nem tudsz tól ig felvenni. Ha felénél nyomsz "felvételre", akkor is az elejétől a végéig ott lesz a műsor.
Egyébként nagyon jó kis doboz. Egy cisco vagy philips boxot nem cserélnék le, pace esetén gondolkoznék, de horizonnál fényévekkel jobb. Jelenlegi hátránya hogy telekom optika területen megkötés nélkül 3, míg exUPC kábel területen maximum 1 igényelhető, ekkor is minimum feltétel az 500as net és a tv prémium csomag.
Hát, hogy őszinte legyek, én ezt a médiaboxot a Vodafone főnökeinél üzemelném be, aztán telepítenék mikrofonokat, hogy hallgassam a megjegyzéseiket, anyázásukat.
Mert hát én is elég szaporán és gyakran anyázok, amikor a box kiírja, hogy ellenőrizzem az internet kapcsolatot, mert hát az nincs. Neki. Nekem meg van, probléma mentesen üzemel (Vodafone-tól, persze).
Ilyenkor tápfeszt ki, 8-10másodperc várakozás (gugolva, mert hát a box alacsonyan van...), aztán táp vissza és várunk a csodára, hogy feléledjen és megtalálja az internetet. Van, amikor nem, és lehet kezdeni elölről...
Jó esetben a tévé megy tovább, csak a műsorújság, a visszanéző meg a felvétel nem üzemel, rosszabb esetben semmi.
A műsorújság betűivel sem gondoltak az idősebbekre, kicsik és halványak.
Szívem szerint a kukába dobnám, csak akkor mit nézzek? De azt, aki ezt így elfogadta, jóváhagyta, azt páros lábbal rúgnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!