Melyik konzolt ajánljátok 2020 májusában?
Figyelt kérdés
Igen tudom hogy még csak április van, de leghamarabb májusban tudok venni magamnak egyet. Nem feltétlen szeretnék várni novemberig és talán később is ha eltolják a legújabb konzolok megjelenését így egy xbox one x-en gondolkodtam a kontroller kényelmessége miatt és mivel voltam már esport versenyen, nem szeretnék állandóan a számomra kényelmetlen kontrollerrel játszani mindig. Az ár nem számít és egy másik érv a konzol mellett hogy nem értek nagyon a pc-k összerakásához és egyebek. 4k-s monitorom sincs. Valami ötlet esetleg?2020. ápr. 13. 20:15
1/3 anonim válasza:
Én várnék az új generációig. Nemrég adtam el a PS4 Pro-mat, mert nem nagyon használtam és most még ért valamit, ha kijönnek az újak akkor nem igazán fog.
2/3 anonim válasza:
PS4 Pro. Nekem az van, egyáltalán nem kényelmetlen a kontroller és 4K monitor nélkül is megéri, mert akkor is tudsz full HD-ra lebutított 4K-ban játszani vele, ami szebb egy full HD monitoron is. Meg ott a boost módja, amivel stabilabb az fps a játékokban, mint a sima PS4-en. De igazából attól függ, milyen játékokkal akarsz játszani. Ha nem érdekelnek a PS4 exkluzívok, akkor értelem szerűen a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!