Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretnék elmenni a 2020-as...

Szeretnék elmenni a 2020-as Harry Styles koncertre. Melyik jegyet ajánljátok?

Figyelt kérdés
Először álló jegyet szerettem volna venni, de ez már sajnos nem elérhető :( esetleg melyik szektort, helyet tudjátok ajánlani, hogy lássak is valamit? (Papp László Sportaréna) Köszönöm szépen előre is a válaszokat :)

2019. dec. 16. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Figyeld azért, mert néha kerül fel jegy. Pl ma és tegnap is volt állójegy újra, igaz csak VIP. Gondolom ha valaki Pl visszaváltja.
2019. dec. 18. 18:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Állójegy sajnos már az elővétel megnyitása után 5 perccel sem volt sajnos, szerintem viszonteladók felvásárolták. :(

Mi a 108-as szektorban vettük jegyeket, a színpaddal szemben, de igazából szerintem bárhol fogsz látni, persze minél közelebb vagy, annál jobb lesz az élmény. Az árakból is nagyjából ki lehet következtetni, nyilván az olcsóbb helyek azért kedvezőbb árúak, mert nem nyújtanak olyan élményt. Nézz körül ticketswapon is, hátha árulnak jó helyre jegyet.

2019. dec. 24. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!