Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vennék egy Nintendo 2DS XL-t...

Vennék egy Nintendo 2DS XL-t de nincs elég pénzem. Mit tegyek? (csak értelmes válaszokat légyszi)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Láttam egy Nintendo 2DS XL-t 50.000 forintért. (ami a színe miatt olcsónak számít) Mivel nem adnak hozzá játékot így külön kell megvennem ami 11.000 forint. Dolgozni még nem tudok így elég nehéz lesz nulláról elindulni. Nekem kell az összeset összegyűjtenem nem tudok segítséget kapni. Legfejjebb augusztus végéig szeretném megvenni. Arra kérnélek titeket hogy írjatok tanácsokat hogyan tudnék pénzt gyűjteni rá. Előre is köszönöm!😀
2020. ápr. 12. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem egy javaslatom van, ami nekem bejött fiatalon: Versenyek

Rá kell jönnöd miben vagy tehetséges, és jelentkezz bátran pályázatokra.

2. Kérdezd meg a szomszédokat, időseket inkább, hogy egy kis pénzért takaríthatsz, vagy segízhetsz e a munkákban náluk.

Remélem kicsit segítettem.

2020. ápr. 12. 22:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Tudom ez már 2. De remélem nem gond.
2020. ápr. 12. 22:28
 3/3 anonim válasza:
60 ezer akkor már gyűjts és vegyél switch liteot
2020. jún. 26. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!