Ilyen TV-t lehetett annak idején nálunk Magyarországon kapni?

2020. márc. 25. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Szinte kizárt. Amúgy sem lehetett volna használni, mert itt SECAM volt. Ráadásul horror ára lett volna, mondjuk egy pár éves Lada.
2020. márc. 25. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Hivatalos kereskedelmi forgalomban nem.

Bizományiban viszont találkoztam ilyenekkel.

2020. márc. 25. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

OK, bizományiban kifoghattál 1-2 ilyet, PC-t is láttam 2 millió (akkori) Ft-ért... (ha jól emlékszem)

Ahogy nézem, nem is volt olyan drága. Mai áron kb. 200e Ft. Egy Commodore 64 ára nagyjából.

[link]

2020. márc. 25. 21:25
 4/7 A kérdező kommentje:
De egyébként miért nem terjedt el nálunk a forgalmazása? 87-es vagyok, és már 10 évesen, mikor tetris volt nagy divat, akkor jártak olyan gondolatok az agyamban, hogy bárcsak lenne tv is ekkora méretben! Milyen jó haszna lett volna mondjuk egy nyári táborban, vagy a nagyszüleimnél, akik szinte csak az 1-est nézték orrba-szájba... És tessék! El sem hiszem, hogy ellopták az ötletem! 😉
2020. márc. 26. 06:10
 5/7 anonim ***** válasza:

"És tessék! El sem hiszem, hogy ellopták az ötletem! 😉"

Ne aggódj, nem lopták el. Már 86-ban javítottam egy ilyet, vizet kapott.

2020. márc. 26. 07:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Gondolom drága volt az LCD. Kis katódsugárcsöves tévét a Videoton is gyártott azért (Mini-Vidi).
2020. márc. 26. 08:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, és nem hiszem, hogy jó volt a vétel, ha messze voltál a toronytól ilyen mini antennával. Az akkumulátor sem bírhatta 2-3 óránál tovább. Akkor még egy walkman is drága mulatság volt, mondjuk fél havi fizetés.
2020. márc. 26. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!