Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fényképezőgépet vegyek?

Milyen fényképezőgépet vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy kis gépet, másod fényképezőgépnek, amit vihetek magammal osztálykirándulásokra stb. (mert van egy nagy gépem, amit nem szeretnék állandóan cipelni)

Eddig a samsung ST50-et néztem ki. Mi a véleményetek róla?

Én bordóban néztem ki ezt a fajtát, de nem baj, ha tiszta feketét, vagy szürkét mutattok. Ami az árt illeti: ne legyen olyan hű de drága (100 ezer ft felett ne legyen, sőt..) köszi előre is :)

2010. júl. 25. 18:08
 1/3 anonim válasza:
Milyen szinten fotózol?
2010. júl. 25. 18:29
 2/3 anonim válasza:
előző vok. 65 e körül van, és átlagos minőséget ad, a szélein egy kissé homályos a kép és könnyen karcolódik az LCD. Megapixel sztem nem naon fontos, mert a 12 MP egy ilyennél nem ér fel egy 10MP-s tükrössel. De átlaggépnek, hát mit is mondjak jó, Samsung ES25 Digitális fényképezőgép, ezt tudom ajánlani, ha csak osztálykirándulásra, vagy családi összejövetelekre kell, viszonylag jó minőség, praktikus
2010. júl. 25. 18:39
 3/3 A kérdező kommentje:
szia! Bocs, hogy csak most írok, de nem volt internetem.... Hát, versenyekre járok, de arra an egy komoly gépem (10mp, 20X digitális zoom), szeretném, ha jó gépem lenne, de nem akarok hú de komolyat sem, mert kirándulásokra, nyaralásokra vinném, és van, hogy tesómnak kell a komolyabb, akkor én nem vigyem a drágábbat egy kirándulásra... :)
2010. júl. 29. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!