Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha Xbox 360-ra le van töltve...

David212 kérdése:

Ha Xbox 360-ra le van töltve egy játék és veszek egy xbox one-t valahogy át lehet tenni, hogy ne kelljen újból megvenni?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy minden ami rajta volt, átkerüljön az újra

2020. márc. 16. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a lista hogy melyik 360 játékok kompatibilisek a One-al. Amelyik játékok ezen a listán szerepelnek, azokat tudod játszani One-on, oly módon hogy azt az xbox accountot használod amin 360-on is. Viszont az olyan játékokkal amik nem kompatibilisek visszafele One-on (a GTA V pl ilyen) azzal nem tudsz játszani, újra meg kell venned ha One-on játszanád.

2020. márc. 16. 19:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Elmondom a teljes sztorit. 360-om van,de később váltanék one-ra,és az összes játékom CD-van,de eltörött az egyik( pontosabban a Mindecraft) és azért már vannak rajta komolyabb dolgok, amiket nem szeretném hogy elvesszenek. Mind a Hard drive-ra mentve. És most nem tudom, hogy hogyan lenne érdemes. Ha megveszem online 360ra, vagy veszek egy 360-as CDt, vagy várjam meg az one-t és úgy vegyek rá egy one cdt, és valahogy átviszem az adatokat?
2020. márc. 16. 22:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Vagyis az adatokat mindenképp át kellene vinni az újra
2020. márc. 16. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha van Gold előfizetésed akkor aktiválhatod a felhőtárhelyet Xbox 360on a beállítások között. Azt hiszem cloud drive a neve. Amit oda felmásolsz az a Microsoft szerverekre mentődik el. Ha elindítasz egy 360as játékot Oneon és fent van ott mentésed hozzá akkor automatikusan betölti onnan.

Minecrafttal kapcsolatban nem tudom mi a helyzet ugyanis annak külön verziója van Oneon, a 360as változatot már rég nem fejlesztik. Az Oneos elvileg nem kompatibilis mert sokkal többet tud.

2020. márc. 18. 11:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Apropó fejlesztés. Én sem tudom valahogy manuálisan fejleszteni? Letölteni bingről...?
2020. márc. 19. 12:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. márc. 19. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!