Mi fog történni a játékkal a visszafizetés után?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma este vásároltam egy játékot az Xbox store-ból (digitálisan) kb 10-20 percet játszottam vele,de nagyon nem tetszik.Pénzvisszafizetést igényeltem.Mivel ez az első alkalom,hogy ilyet csinálok,lenne egy pár kérdésem azokhoz,akik csináltak már ilyet: Mennyi esély van arra,hogy visszaadják a pénzt? A játék automatikusan törlődni fog a visszafizetést követően? Vagy nekem kell törölni? Vagy egyáltalán mi történik a játékkal ilyen helyzetben? A normális,segítőkész válaszokat előre is köszönöm!2020. márc. 11. 00:45
1/2 anonim válasza:
Szerintem előbb várd meg, hogy egyáltalán kapsz-e visszatérítést, mert én a 16-os pont alatt azt olvasom, hogy digitális tartalmak, ezen belül így a store-ból letöltött játékok nem jogosultak a visszatérítésre.
De javítsatok ki ha rosszul értelmezem!
2/2 anonim válasza:
Erre nem fogsz visszatérítést kapni, minden marad így. Ezért vannak a gameplay videók, trailerek, hogy megnézd, tetszene e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!